+#LastK3nT Postat Mai 2, 2016 Raport Postat Mai 2, 2016 Dau cadou cele 27 de semnturi/avatare pentru voi.Le pot lua cei care nu au avatar/semnatura Puteti intra pe. This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Pentru a lua semnatura/avatarul dorit! Rosalya și RiHn0 1 1
LeXuS Postat Mai 2, 2016 Raport Postat Mai 2, 2016 Este furata am vazut-o pe alt forum ! #LastK3nT și Rosalya 2
+#LastK3nT Postat Mai 2, 2016 Autor Raport Postat Mai 2, 2016 Este furata am vazut-o pe alt forum ! Defapt e facuta de mine,exista(poate)dar e fcuta original de mine! Rosalya 1
+RiHn0 Postat Mai 3, 2016 Raport Postat Mai 3, 2016 Abia acum cand am dat din curiozitate un search pe google am observat ca e plin google-ul de ele. Daca nu credeti downloadati o imagine de acolo, intrati pe google si cautati cv, dati pe imagini si apoi in bara de cautare va aparea o camera foto. Dati pe ea si selectati "Incarca o imagine" acolo pui imaginea respectiva. Ripper. Rosalya 1
+#LastK3nT Postat Mai 3, 2016 Autor Raport Postat Mai 3, 2016 Rihn0 tie chiar nu-ti place de mine din cate vad...adica ma urasti....orice fac zice-ti ca e luata de pe google.Dar incercati voi sa faceti si sa zic si eu ca e de pe google sau de la mama CENZURA.Eu le-am facut,este de la video-uri de pe YT,si am luat doar secventele mai bune din video si am adaugat slow-motion sau altceva.E usor sa criticati pe alti.Dati un reply si ziceti-mi ca mint.Daca mint atunci nu o sa le mai fac.Credeti ca eu nu stiu ce fac eu si ce nu? Five și Rosalya 2
+RiHn0 Postat Mai 3, 2016 Raport Postat Mai 3, 2016 Tu crezi ca am semnalat asta din rautate? Din moment ce e netu' plin de ele si eu spun ca nu sunt ale tale si chiar nu sunt nu prea cred ca e rautate. Nu am nimic cu tine. Uita-te si tu doar : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Astea sunt doar cateva... Nu cred ca ti-a furat atat de multa lume lucrarile, sunt chiar postate si pe site-uri din alte tari din cate vad. Rosalya 1
+Rosalya Postat Mai 3, 2016 Raport Postat Mai 3, 2016 Eu nu cred ca-s facute de el.. Adica uita-te ce cadouri face *neclare* si uite ce-i aici.. (Plus ca multe avatare/semnaturi de aici sunt si pe net.. ) RiHn0 și rKn 2
Daviid Postat Mai 3, 2016 Raport Postat Mai 3, 2016 Nu sunt facute de el. Sunt copiate de pe un alt forum. Eu i-am cerut un Avatar pentru mine, si mi-a dat un avatar cu Razzer , am eu cumva numele razer? Sau ce?
Postări Recomandate