Sari la conținut

Atletico Madrid - Bayern Munich ( 1 - 0 ) VIVA MADRID !

Postări Recomandate

Postat
SURPRIZĂ uriașă în Atletico Madrid - Bayern Munchen / VIDEO

media-144243699821209900.jpg

Atletico Madrid continuă să surprindă în acest sezon al Ligii Campionilor. Formația lui Simeone a trecut în turul semifinalelor pe teren propriu de Bayern Munchen, scor 1-0.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Saul Niguez, în minutul 11. Mijlocașul a driblat, pe rând, patru adversari în drumul său spre gol. Victimele spaniolului au fost Alcantara, Bernat, Xabi și Alaba.

This is the hidden content, please

Spaniolii au făcut surpriza și în "sferturi" când au trecut de Barcelona, după ce au fost învinși în prima manșă, scor 1-2, iar în retur au câștigat cu 2-0.

Returul va fi marțea viitoare la Munchen, scrie gsp.ro.

În prima semifinală disputată marți, Manchester City a remizat cu Real Madrid, scor 0-0, fără Cristiano Ronaldo pe teren, fiind accidentat.

Echipele de start:

Atletico: Oblak - Juanfran, Gimenez, Savici, Filipe Luis - Niguez, Gabi, Fernandez, Koke - Griezmann, Torres

Rezerve: Moya, Correa, Gamez, Hernandez, Teye, Torres, Vietto

Bayern: Neuer - Lahm, Martinez, Alaba, Bernat - Xabi - Costa, Alcantara, Vidal, Coman - Lewandowski

Rezerve: Ulreich, Tasci, Ribery, Muller, Kimmich, Gotze, Benatia

Am lasat acolo si un link de la golul lui Saul , deoarece mi se pare un gol exemplar. Asemenea driblinguri mai vedeam doar la Maradona sau Hagi.

Postat

Saptamana viitoare e returul ,sper ca Bayern sa castige

Postat

Saptamana viitoare e returul ,sper ca Bayern sa castige

Daca Bayern o sa joace ca acuma sigur o sa piarda . Singura ocazie a lor a fost acel sut "norocos" pot spune al lui Alaba , in rest Atletico a dominat total . Cum spuneau si comentatorii Diego Simeone a construit o echipa muncitoare. Eu sper si sunt sigur ca 70% Atletico este calificata.

Postat

Sper ca sa fie un meci de mare clasa in finala ligi campionilor un Real Madrid-Bayern Munchen ! ;)

Postat

Sper ca sa fie un meci de mare clasa in finala ligi campionilor un Real Madrid-Bayern Munchen ! ;)

Ar fi ceva.

Postat

Ar fi ceva.

Bayern juca foarte bine inainte , insa la meciul acesta orice expert a spus ca Atletico a fost clar superioara. Si eu as paria si pe City in retur . Daca ar scapa De Bruyne in flancu stang cu Aguero in fata sigur ar fi gol , doar ati vazut ce urat a intrat Pepe in pozitie de ultim aparator la acel meci. Realului ii este frica O.o

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...