AlleqsZ Postat Aprilie 25, 2016 Raport Postat Aprilie 25, 2016 Nickname: DeNNNys Song name: Dragoste din tei Link YouTube: Rosalya 1
AlleqsZ Postat Aprilie 25, 2016 Autor Raport Postat Aprilie 25, 2016 Cand aveam sub 8-9 ani .. Imi placea melodia asta la nebunie
+rKn Postat Aprilie 25, 2016 Raport Postat Aprilie 25, 2016 Trupa mea preferata din copilarie , GJ. AlleqsZ 1
AlleqsZ Postat Aprilie 25, 2016 Autor Raport Postat Aprilie 25, 2016 Trupa mea preferata din copilarie , GJ. Ehh uite si cineva care ma intelege
+Rosalya Postat Aprilie 26, 2016 Raport Postat Aprilie 26, 2016 Ce ? Nu mai gasesti melodii noi ca sa faci post-uri si te-ai gandit sa o pui pe asta ?
AlleqsZ Postat Aprilie 26, 2016 Autor Raport Postat Aprilie 26, 2016 Ce ? Nu mai gasesti melodii noi ca sa faci post-uri si te-ai gandit sa o pui pe asta ? Stai chill Elena .. nu ma intereseaza post-urile .. pot sa mi le setez stai chill .. am pus-o ca asa am avut eu chef .. si daca te'ai suparat pe mine ca te'am intrebat "Un Deisgner nu trebuie sa aibe toate lucarile in ps?" ce sa zic ? P.S. Rank Re-Added ! Rosalya 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum