Daviid Postat Aprilie 20, 2016 Raport Postat Aprilie 20, 2016 Salutare, As dori sa va va dau cateva sfaturi pentru Telefoane / Tablete. Nu va recomand firma Utok, este o firma Romaneasca, care cumpara piesele din China, si le asambleaza in Romania, ca si cei de la AllView. In primul rand, Utok este o firma neserioasa. Eram client fidel al acestei firme, dar pana azi. Este a treia oara, cand am probleme cu ei, le trimit la service, telefonul si imi cer bani pentru reparatie. Am avut probleme cu Tableta la fel, am trimis-o la service, iar mi-au cerut bani pentru reparatie. Daca cumparati telefoane / tablete de la Utok, garantia este degeaba, orice ar avea telefonul, spune ca este vina noastra, si cer bani pentru a ne repara tableta. Nu va mai spun despre calitate, una spuna pe cutie, si una este functionarea telefonului Utok. De aici inainte, nu voi mai cumpara absolut nimic de la Utok, ma voi axa pe Samsung. Daca nu va convinge acest topic, ca sunt niste neseriosi, va rog sa va uitati aici: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Astept si parerile dvs. despre Utok! Voi reveni cand am timp, cu toate problemele Utok, specificate mai concret pentru a va arata cat de neseriosi sunt cei de la Utok! Pentru ca toti avem dreptul de a ne spuna opinia, las topic-ul deschis si va astept si pe voi cu parerile despre Utok, astept sa postati si dvs. problemele intampinate cu aceasta firma / service-ul lor. Va multumesc pentru intelegere, o zi placuta!
+WahmonOfficial Postat Aprilie 20, 2016 Raport Postat Aprilie 20, 2016 Mda, ceva de genu` am patit si eu.. Am un Utok Q5 GT ca telefon principal, la specificatii spune ca are 4G..are o p**a, am abonament de la orange cu internet nelimitat 4G si ce sa vezii, pe telefonul asta nu imi merge decat 3G... L`am dus in service si au zis ca, cartela mea este 3G[pe Samsung Galaxy A5 si pe AllView x2 Soul merge 4g cu aceasi cartela]. Daviid 1
+DoNuT Postat Aprilie 20, 2016 Raport Postat Aprilie 20, 2016 Mai frate, am comandat si eu 2 tablete odata pentru cineva de la uTok si nu am avut probleme cu ele. As recomanda sa te axezi pe Windows Phone sau iOS. Android iti soliciteaza prea mult telefonul cu prea multe porcarii...
AlleqsZ Postat Aprilie 21, 2016 Raport Postat Aprilie 21, 2016 Ce sa mai :-/ ? Banu' sa iasa .. calitatea cat mai proasta ! X_X
+WahmonOfficial Postat Aprilie 21, 2016 Raport Postat Aprilie 21, 2016 Mai frate, am comandat si eu 2 tablete odata pentru cineva de la uTok si nu am avut probleme cu ele. As recomanda sa te axezi pe Windows Phone sau iOS. Android iti soliciteaza prea mult telefonul cu prea multe porcarii... Windows phone ? Am avut un Allview Imperia M si aveam 400mb RAM ocupat fara aplicatii deschise.
+DoNuT Postat Aprilie 21, 2016 Raport Postat Aprilie 21, 2016 Am uitat sa specific, ca si suport windows phone recomand telefonul Nokia .
LeXuS Postat Aprilie 21, 2016 Raport Postat Aprilie 21, 2016 Eu am avut un telefon Utok si a si cazut si sa dus display-ul si zicea vanzatorul nu vi-l putem repara(Pubune se poate repara)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum