AlleqsZ Postat Aprilie 1, 2016 Raport Postat Aprilie 1, 2016 In acest joc trebuie sa presupuneti cine va fii urmatorul user care va posta,cand va regasiti numele spuneti corect apoi scrieti numele userulu care credeti ca va posta Incep eu : SyLenT ?
+RiHn0 Postat Aprilie 5, 2016 Raport Postat Aprilie 5, 2016 Ai noroc ca am vazut nab. Acum vine David. (Cand incerci sa schimbi persoana care se presupune ca are un cont de fb, sterge pozele care erau inainte).
+RiHn0 Postat Aprilie 5, 2016 Raport Postat Aprilie 5, 2016 Neah ... vine eo Next : Elena ? Se putea ma? Imi pare rau sa te dezamagesc. Avem si Elena pe aici? =]]
AlleqsZ Postat Aprilie 8, 2016 Autor Raport Postat Aprilie 8, 2016 Se putea ma? Imi pare rau sa te dezamagesc. Avem si Elena pe aici? =]] Nu ... Nu avem .. cine-i aia ? :O . Logic ca avem ... Next (daca dai in off Topic , inca un post legat de asta) o sa ai parte de +5 wp ! ON : Continuati de la "Next : Elena ?"
LeXuS Postat Aprilie 16, 2016 Raport Postat Aprilie 16, 2016 Fals. RaulDenis urmeaza iar. Gresit Vine Tudor. ?
AlleqsZ Postat Aprilie 17, 2016 Autor Raport Postat Aprilie 17, 2016 Gresit Vine Tudor. ? Nope ... CraZZy ?
+RiHn0 Postat Aprilie 17, 2016 Raport Postat Aprilie 17, 2016 Nah, asa imi place mie sa va spulber sperantele=)) Acum vine Tudorel.
AlleqsZ Postat Aprilie 25, 2016 Autor Raport Postat Aprilie 25, 2016 Nu. Denis? Ma cunosti asa de bine RiHno ?
+RiHn0 Postat Aprilie 27, 2016 Raport Postat Aprilie 27, 2016 Eh, si eu pe aici. Acum isi face Lexus aparitia we.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum