Sari la conținut

Bibanu MixXL - Ma Descurc (Official Single)

Postări Recomandate

Postat

Frumoasa melodia.

Dar pe tine ce te aduce pe aici?!

Postat

Am venit sa vad care mai e viata pe aici. 

Postat

Frumoasa melodia.

Dar pe tine ce te aduce pe aici?!

Poate a venit sa isi ceara iertare.

Csf, n-ai csf.

Postat

Poate a venit sa isi ceara iertare.

Csf, n-ai csf.

:))))) Pe mine nu ma cheama cici. Nu ai sa ma vezi pe mine ca-mi cer scuze vreodata. Calm down.   =)) =)) =))

Postat

=)) De fiecare data cand comentezi, ma faci sa rad. Din moment ce te cheama "Micu" si "Florentin":)), nu ar trebui sa te legi de altii.

Daca nu stiai, ma cheama Cicic, si ma mandresc cu asta deoarece e numele meu de familie.

In 10 luni ti-ai cerut de multe ori scuze, doar ca nu mi-am pierdut timpul sa tin minte niste fleacuri legate de un nimeni.

Un caz care mi-a placut foarte mult a fost unul recent, atunci cand am spus ca ma las de server, si l-ai chemat pe Android sa ma convinga sa raman caci tu nu reuseai sa te scuzi si sa zici ca nu mai faci. =)) . Esti penibil bajatu', pacat ca nu toata lumea stie atatea despre tine caci ai ajunge sa te joci mario. Si nu stiu de ce vorbesti fara rost "Pe mine nu ma cheama cici", spre informarea ta, eu nu imi cer scuze doar atunci cand eu cred ca am gresit, si chiar si atunci mai greu.

Postat

Decat Cicic sau cum mortii ma-ti te cheama, ma doare fix in CENZURA :)) Mai bine Micu , Florentin , nu inteleg ce gasesti asa amuzant la acest nume. :)) Eu in locul tau as incheia subiectul asta pentru ca iti dai maxim singur in ceea ce spui . Sugi CENZURA in continuare, asa cum ai facut pana acum. :)) Prafule. :)) Aici nu e chat sa vorbeasca un distrus ca tine. 

Postat

T/C

• Nu faceti off-topic in subiecte, incercati sa ramaneti pe tema acestuia. Aveti un board special facut pentru asta. (Discutii Libere.)
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...