+qTeeW Postat August 28, 2014 Raport Postat August 28, 2014 Descriere: Am decis sa va fac publica ultima versiune de CS + CZ + HL oficiala din Steam cea de inainte de a se face update (BUILD: 4554), ruleaza direct din GCF-uri deci nimic nu este modificat totul este original.Pachetul contine Counter-Strike 1.6, Condition Zero, Half-LifeImagini, nu am pus deoarece este cel oficial Steam arata | Afiseaza codulDescarcare: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Marime: 491 MB ImpachetatDespachetat: 1,06 GBInstalare:1. Descarcati arhiva si despachetati folosind This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare 2. Folositi Setup-ul pentru a Instala (CS-CZ+HL-Setup.exe)3. Setup-ul va pune automat cele 3 shortcuturi pe desktopInfo: Urmeaza sa va aduc si Condition Zero Deleted Scenes, CS:S, CS:GO In curand, va rog frumos nu copiati pe alte forumuri si nu face-ti alte linkuri de DWD fara acordul meu Code: v1.02 Fisier descarcat de pe www.eXtreamCS.com Continut: - Half-Life - Counter-Strike 1.6 - Condition Zero Kitul este original si fisierele sunt intacte de la VALVE (Steam) de tip .GCF-uri Autor: CryWolf Multumiri: rew-crew.info pentru Revolution Emulator Steam pentru fisierele GCF Info: Acest kit a fost creat demonstrativ nu imi asum nici o responsabilitate pentru defectele aparute in timpul folosirii acestuia, de asemeni mutumiri VALVE pentru jocuri, daca respectati creatorii acestuia va rog sa cumparati jocurile www.computergames.ro 10$ o licenta FAQ:- Daca doriti sa comparati urmati acest Link: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare - Nu intrebati cum am crackuit jocurile: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare sau This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare - Daca aveti probleme Runtime error, va rog instalati Microsoft NET Framework 2.0 (minim)- Cum pot deschide fisierele de tip .GCF - Folosind GCFScape (google)Daca gasiti topicul informativ si util va rog sa apasati butonul
Postări Recomandate