+RiHn0 Postat Martie 12, 2016 Raport Postat Martie 12, 2016 Nick: RiHn0 Propunere: Propun adaugarea butonului "Edit History" pentru fiecare post/topic, la care sa aiba acces Moderatorii, Administratorii si System, sau daca nu, sa aiba acces si membrii de la un anumit numar de topic-uri.
AlleqsZ Postat Martie 12, 2016 Raport Postat Martie 12, 2016 Exista deja butonul " Edit " la care au acces si membri ! Butonul " Edit " este pentru fiecare rank , Incepand de la System pana la Member Deci ... De la mine un
+RiHn0 Postat Martie 12, 2016 Autor Raport Postat Martie 12, 2016 Eu am spus Edit History, care iti arata modificarile post-ului/topic-ului respectiv. Incearca sa citesti tot text-ul inainte sa raspunzi. De ex. Eu spun intr-un post 1234 si dau post iar apoi dau edit si il fac 12345. Butonul Edit History sa aiba abilitatea de a arata celui ce il foloseste ca text-ul a fost modificat din 1234 in 12345.
Daviid Postat Martie 12, 2016 Raport Postat Martie 12, 2016 Nu am mai auzit de asa ceva pana acum. Nu inteleg ce vrei sa spui. Te rog fii mai explicit.
AlleqsZ Postat Martie 12, 2016 Raport Postat Martie 12, 2016 Eu am spus Edit History, care iti arata modificarile post-ului/topic-ului respectiv. Incearca sa citesti tot text-ul inainte sa raspunzi. De ex. Eu spun intr-un post 1234 si dau post iar apoi dau edit si il fac 12345. Butonul Edit History sa aiba abilitatea de a arata celui ce il foloseste ca text-ul a fost modificat din 1234 in 12345. Stiu , Contra am spus pentru ca , Daca un Membru face reclama , si un Moderator , Administrator , etc , da Edit Topic (si cenzureaza reclama , sau eu stiu ce ) cand un membru da Edit Histori .. ce se va intampla ?
Postări Recomandate