+krypdog_ Postat Martie 8, 2016 Raport Postat Martie 8, 2016 Salut.De o vreme mi s-e misca greu rau PC-ul si m-am decis sa imi bag alt windows,deci cine imi da si mie WIN 7,sau 8.1 pro ( win 8 ) link + licneta sau fara nu neaparat cu licenta ii dau +50!
+RiHn0 Postat Martie 8, 2016 Raport Postat Martie 8, 2016 Depinde si pe cati biti il vrei sau ai nevoie. Daca ai 2 gb ram nu are rost sa pui pe 64, ar functiona mai bine pe 32, iar daca ai 4 sau mai multi, ti-as recomanda sa il bagi pe 64. Windows loader(activator) se gaseste pe net. Tin sa te anunt ca ai nevoie de un stick/cd/dvd pe care sa il faci bootabil si pe care sa pui respectivul windows, deci ai nevoie si de un CD/DVD-RW.
+WahmonOfficial Postat Martie 8, 2016 Raport Postat Martie 8, 2016 Nu are nevoie neaparat de CD/DVD/STICK poate folosi Daemon Tools...
+RiHn0 Postat Martie 9, 2016 Raport Postat Martie 9, 2016 Si cu windows-ul instalat deja in PC ce face?
+WahmonOfficial Postat Martie 9, 2016 Raport Postat Martie 9, 2016 Dupa ce se instaleaza windowsu` nou, cel vechi este mutat in windows.old[folder] si se poate sterge:|
Postări Recomandate