AlleqsZ Postat Martie 7, 2016 Raport Postat Martie 7, 2016 Salut , aseara mi-am re-instalat Windows-ul .. si acu' caut un WinRaR ... Dar nu gasesc "Cel original" nici pe FileList Daca puteti sa-mi dati un link de download ! +5 Like-uri la cel care ma ajuta ! :*
+RiHn0 Postat Martie 7, 2016 Raport Postat Martie 7, 2016 Ti-l dau pe al meu, merge perfect dar nu stiu daca e destul de original
AlleqsZ Postat Martie 7, 2016 Autor Raport Postat Martie 7, 2016 Ti-l dau pe al meu, merge perfect dar nu stiu daca e destul de original Oke . Da-mi link , doar sa nu fie versiunea aia cu 5.0 (sau) 5.1 care este!
Daviid Postat Martie 7, 2016 Raport Postat Martie 7, 2016 Ai nevoie de Winrar?! This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Aici ce este? De ce ai mai dat reply spunand "Interesant :-?" ???????
AlleqsZ Postat Martie 7, 2016 Autor Raport Postat Martie 7, 2016 (editat) Ai nevoie de Winrar?! This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Aici ce este? De ce ai mai dat reply spunand "Interesant :-?" ??????? Pentru ca mie nu mi-l deschide Windows-ul ... Dau click dreapta pe el + Run as Administrator (Si ... nmk) ii dau Dublu Clik ... (Si ... nmk) -.-" Editat Martie 7, 2016 de »ζ͜͡ЯaulDєиis« T/C Am rezolvat problema , am instalat WinRar 2010
Postări Recomandate