+RiHn0 Postat Martie 6, 2016 Raport Postat Martie 6, 2016 Salut! Stie careva cum scot acel background negru la Zamaroht TextDraw Editor cand inserez un Skin/Obiect?
+WahmonOfficial Postat Martie 6, 2016 Raport Postat Martie 6, 2016 Stiu eu ! P.S:Nu te ajut, tu ai intrebat daca stie cineva cum se scoate
Five Postat Martie 6, 2016 Raport Postat Martie 6, 2016 Vrei sa faci ceva de genul acesta ?: Descarca si tu alt itd.. Versiunea pe care o folosesti tu e destul de veche . Eu unul nu ma descurc cu itd-ul tau . Cred ca in itd-ul tau trebuie sa faci ceva de genul : Change Textdraw background color -> Si cauta acolo unde e ceva de genul : 0x???? si baga in casuta aia : 0x00000000 se afla undeva in input hex colore . Nu stiu cum e cu versiunea aia a ta ... Daca vrei iti dau itd-ul meu . Imi pare mult mai usor .
+RiHn0 Postat Martie 6, 2016 Autor Raport Postat Martie 6, 2016 Stat3...Timisoara, comportament de hater... Ce faci mai Andreyass(Sau sa iti zic Junior), nu poti sa te desparti de UP? Wahm, nu ti-am cerut tie ajutorul, am cerut ajutorul unui om normal care e educat si civilizat, am uitat sa specific asta. Gabriel, mersi, lasa si tu skype/mess, si ne auzim maine.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum