Five Postat Martie 5, 2016 Raport Postat Martie 5, 2016 Help Postati doar daca stiti rezolvarea pls . Am tot incercat sa fac ca nota de la stats sa apara si la score ... Dar din pacate nu reusesc . Prima data am incercat ceva de genul acesta : if(PlayerInfo[playerid][stuntPoints] > 999) Note += 1, SetPlayerScore(playerid, 1); if(PlayerInfo[playerid][Kills] > 999) Note += 1, SetPlayerScore(playerid, 1); if(PlayerInfo[playerid][House] != 0) Note += 1, SetPlayerScore(playerid, 1); if(PlayerInfo[playerid][Property] != 0) Note += 1, SetPlayerScore(playerid, 1); if(PlayerInfo[playerid][DriftPoints] > 999) Note += 1, SetPlayerScore(playerid, 1); if(PlayerInfo[playerid][GangID] != 0) Note += 1, SetPlayerScore(playerid, 1); if(PlayerInfo[playerid][hours] > 99) Note += 1, SetPlayerScore(playerid, 1); if(PlayerInfo[playerid][XS4Clan] != 0) Note += 1, SetPlayerScore(playerid, 1); if(PlayerInfo[playerid][PosRespect] > 49) Note += 1, SetPlayerScore(playerid, 1); if(PlayerInfo[playerid][RacePoints] > 999) Note += 1, SetPlayerScore(playerid, 1); Dar imi ramane doar 1 Score in loc de 10 ) ... A doua oara am incercat ceva de genul acesta : if(PlayerInfo[playerid][stuntPoints] > 999) Note += 1, SetPlayerScore( playerid, GetPlayerScore( playerid ) + 1 ) Dar ce sa vezi... Acum primesc mai mult score decat este necesar )) . P.S: Am gasit o varianta prin care am reusit sa primesc nota la score ca si cea de la stats dar cand primesc score*-ul cand nu . Prefer o alta solutie deoarece solutia pe care am gasit-o eu e prea enervanta... Trebuie sa te deloghezi de pe server si sa te loghezi din nou ca sa primesti nota la score si la stats... Aveti vreun sfat?
+WahmonOfficial Postat Martie 5, 2016 Raport Postat Martie 5, 2016 This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Este chiar foarte usor:/) Five 1
+krypdog_ Postat Martie 5, 2016 Raport Postat Martie 5, 2016 Add Y!M , valy.fitze, scripterul copiiator ! Se pricepe el.
Five Postat Martie 5, 2016 Autor Raport Postat Martie 5, 2016 This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Este chiar foarte usor:/) Lol ? Doar atat ? Nu pot sa cred Iti multumesc foarte mult . O sa imi deschid server de sa:mp pana la urma . Cu ce nume vrei sa te trec la "Multumiri Speciale" ?
+WahmonOfficial Postat Martie 5, 2016 Raport Postat Martie 5, 2016 Nu ma trece la multumiri speciale, doar pe cativa prieteni ajut la scripting, in rest lucrez la serverul meu de RPG xD
Five Postat Martie 6, 2016 Autor Raport Postat Martie 6, 2016 Nu ma trece la multumiri speciale, doar pe cativa prieteni ajut la scripting, in rest lucrez la serverul meu de RPG xD Cum doresti ... Multumesc inca odata . Puteti da lock
Postări Recomandate