Sari la conținut

eXtreme HarD Stunt By ReNNeX_xD

Postări Recomandate

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Postat

delete la idiotul asta. 

ghici ce descarci de la acel link ? 

78198db64622dd4d137f1efa7b0520c5.png

nu gm-ul de care presupune.

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Postat

Asa mai da. 

scuze ca am fost asa agresiv, credeam ca urmareai ceva.

Postat

Ce fain =)) este ETrion editat :)) dar ce fain este edidat doar /credits :))) ce dragutz =)) si numele pardon =)) si deja e Gm by For3sT sau cum plm il cheama :)) Morr  de rass :))Nu editati nici 5 % din GM si deja scoate-ti tot ce este la /credits. rusine sa va fie. v-as zice ceva de dulce dar nu pot ca sunt pe o cumunitate care o respect :P

Postat

Ce fain =)) este ETrion editat :)) dar ce fain este edidat doar /credits :))) ce dragutz =)) si numele pardon =)) si deja e Gm by For3sT sau cum plm il cheama :)) Morr  de rass :))Nu editati nici 5 % din GM si deja scoate-ti tot ce este la /credits. rusine sa va fie. v-as zice ceva de dulce dar nu pot ca sunt pe o cumunitate care o respect :P

Da, e ESS ... A scos comenzile : /setvip, /setlevel, /makeleader si nu stiu ce a mai facut el pe acolo .  

Postat

Like,

Revolutionar gamemode, cred ca ma apuc sa fac si eu un edit din el [ troll ].Ati inceput sa innebuniti de la atatea variabile ! =]] cum "ciocanu" meu sa editati ma /credits si sa scoatei niste comenzi si sa ziceti ca ati facut un gamemode, frumos apreciez gestul dar nu prea.Va rog eu lasati-va de pawno.exe sau C++, lasati-le pentru cei care stiu ce trebuie facut cu ele!

Postat

|    by xHoT ([email protected]). All rights reserverd. ©       |

Din pacate ai editat gresit, nu ai vazut in linia doi din GM? Acest nume si ID sa il pui pe al tau? =))

Tu ai modificat aici doar /credits si numele server-ului.

Foarte tare!

Esti un scripter foarte bun, nota 10* :))

Sincer, mai bine de atat se putea? :)

Postat

Vai vai..lasa ca e George scripter mai bun

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...