+inStinCt. Postat Martie 3, 2016 Raport Postat Martie 3, 2016 delete la idiotul asta. ghici ce descarci de la acel link ? nu gm-ul de care presupune.
+inStinCt. Postat Martie 3, 2016 Raport Postat Martie 3, 2016 Asa mai da. scuze ca am fost asa agresiv, credeam ca urmareai ceva.
IonutRLS Postat Martie 4, 2016 Raport Postat Martie 4, 2016 Ce fain este ETrion editat dar ce fain este edidat doar /credits ) ce dragutz si numele pardon si deja e Gm by For3sT sau cum plm il cheama Morr de rass )Nu editati nici 5 % din GM si deja scoate-ti tot ce este la /credits. rusine sa va fie. v-as zice ceva de dulce dar nu pot ca sunt pe o cumunitate care o respect
Five Postat Martie 4, 2016 Raport Postat Martie 4, 2016 Ce fain este ETrion editat dar ce fain este edidat doar /credits ) ce dragutz si numele pardon si deja e Gm by For3sT sau cum plm il cheama Morr de rass )Nu editati nici 5 % din GM si deja scoate-ti tot ce este la /credits. rusine sa va fie. v-as zice ceva de dulce dar nu pot ca sunt pe o cumunitate care o respect Da, e ESS ... A scos comenzile : /setvip, /setlevel, /makeleader si nu stiu ce a mai facut el pe acolo .
+DoNuT Postat Martie 4, 2016 Raport Postat Martie 4, 2016 Like, Revolutionar gamemode, cred ca ma apuc sa fac si eu un edit din el [ troll ].Ati inceput sa innebuniti de la atatea variabile ! =]] cum "ciocanu" meu sa editati ma /credits si sa scoatei niste comenzi si sa ziceti ca ati facut un gamemode, frumos apreciez gestul dar nu prea.Va rog eu lasati-va de pawno.exe sau C++, lasati-le pentru cei care stiu ce trebuie facut cu ele! IonutRLS 1
Daviid Postat Martie 4, 2016 Raport Postat Martie 4, 2016 | by xHoT ([email protected]). All rights reserverd. © | Din pacate ai editat gresit, nu ai vazut in linia doi din GM? Acest nume si ID sa il pui pe al tau? Tu ai modificat aici doar /credits si numele server-ului. Foarte tare! Esti un scripter foarte bun, nota 10* Sincer, mai bine de atat se putea? IonutRLS 1
+WahmonOfficial Postat Martie 4, 2016 Raport Postat Martie 4, 2016 Vai vai..lasa ca e George scripter mai bun
Postări Recomandate