+[email protected] Postat Februarie 26, 2016 Raport Postat Februarie 26, 2016 Dece a Luat Andreys Ban ?
AlleqsZ Postat Februarie 26, 2016 Raport Postat Februarie 26, 2016 1) Dovada Nr #1 -> De la David : Andreys, tradator. Crezandu-se mare hacker, a sters baza de date de la TireX RPG, de oftica ca avea mai multi playeri ca RSE-ul lui. Si pur si simplu saracu avea Parola de la baza de date , foarte inteligent. A incercat saracul Andreys sa dea ban la tot forumul UltraPhase, a reusit sa dea ban la 2 membri, dupa a primit ban ce clasa de IP + Demote. Ce poveste tragica.. 2) Dovada Nr #2 -> This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare
+[email protected] Postat Februarie 26, 2016 Autor Raport Postat Februarie 26, 2016 va multumesc ca i-ati dat ban ! Pe mess Ma Injura De Mama De Tata Si Tot Neamu ..>Si ma facea nab ca el e hacker si imi da ban pe sv meu si altele Ms+1 de la mn !@
AlleqsZ Postat Februarie 26, 2016 Raport Postat Februarie 26, 2016 Nu ai pentru ce ... cred (nu sunt sigur daca ia dat David Ban , sau system-ul ) P.S. Topic mutat la Discutii Generale (OFF-Topic)+
Postări Recomandate