+DoNuT Postat Februarie 24, 2016 Raport Postat Februarie 24, 2016 Hi . Check this RiHn0 , Andreys . Buguri la blana , pot sa imi iau cati bani vreau eu pe server This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare
+Stephen Postat Februarie 24, 2016 Raport Postat Februarie 24, 2016 In sfarsit am scapat de RiHn0 si Andreys. Am fost vindecat de cancer.
+RiHn0 Postat Februarie 24, 2016 Raport Postat Februarie 24, 2016 Stai calm, de mine nu scapi. George, stai calm, invat din greseli, si nu se va mai repeta. De acum incepe ofensiva P.S. Ce ai facut tu acolo a fost baza de date, nu buguri. Stai calm nimeni si nimic nu e uitat.
Daviid Postat Februarie 24, 2016 Raport Postat Februarie 24, 2016 Andreys, tradator. Crezandu-se mare hacker, a sters baza de date de la TireX RPG, de oftica ca avea mai multi playeri ca RSE-ul lui. Si pur si simplu saracu avea Parola de la baza de date , foarte inteligent. A incercat saracul Andreys sa dea ban la tot forumul UltraPhase, a reusit sa dea ban la 2 membri, dupa a primit ban ce clasa de IP + Demote. Ce poveste tragica..
Postări Recomandate