Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Salutare Prieteni !

Am hotarat sa postez saptamanal PC-uri bune pentru Gaming, Grafica si Desing

Sa incepem  :)

Acesta este un PC de Gaming (pentru a filma Gameplay) dar si a face Design
Pretul pentru acest PC este decent (nici mic dar nici mare)

Aveti aici link pentru a il vedea > 

This is the hidden content, please

Postat

GJ

• 1 lună mai târziu...
Postat

Sursa, acel dvd-rom ai 4 gb ram..nu e tocmai ok. Procesorul si placa video sunt bune..dar acea sursa nu cred ca e ok ..nu e de la un producător renumit, nu are eficiență ..nu stiu cat de buna e..4 gb ram sunt cam putini mai ales ca noile jocuri consuma mult ram deci cel mai bine ar fi 8 gb ram, si de ce ai pus acel dvd-rom...citește dvd-uri ..nu scrie dvd-uri mai bine puneai un dvd-rw de la asus, acel ssd e ok si rapid dar trebuia si un hdd pt mai mult spațiu

• 1 lună mai târziu...
Postat

Sursa nu e prea stralucita .

Postat

Uitati

This is the hidden content, please
.

Mai ieftin, mult mai bun =]].

Vorbesc serios, o sa duca mult mai multe jocuri si o sa se descurce mult mai bine aceasta configuratie decat cea de sus.

Am vazut ca v-ati luat si de dvd-rom-ul acela, d-aia am pus un dvd-writer =]]

Configuratia asta duce orice joc din momentul actual, desigur, nu toate la ultra-high, insa va scoate chiar si in cele pretentioase un +30-40 fps.

Placa aia video e cam depasita, nu este ceva de viitor pentru cei ce vor sa joace jocurile cele mai noi si care urmeaza sa apara.

Desigur, cei care chiar au pretentii la grafica ii recomand sa se orienteze catre un gtx 1080 =)) . Un 35 de milioane si aia e.

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat

ohoo,mersi mult. chiar cautam.. vreau sa-mi vand laptopul si sa-mi fac un PC pe piese... Multumesc !

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat

Prea șmecher :D

Postat

Ba pc acela e bun, are 2 placute rami cred ca fiecare 4 gb.Sursa are 500w putere, procesor i5....E okey pt jocuri mai mici decat cs go.

• 2 luni mai târziu...
Postat

T/C

Topic vechi

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...