+RiHn0 Postat Februarie 19, 2016 Raport Postat Februarie 19, 2016 Denumirea telefonului: Allview A5 EasyAnul aparitiei: August 2015Pret: 330 de leiSpecificatiile telefonului: General Lansare August 2015 Limba Romana, Engleza, Germana, Spaniola, Maghiara, Franceza, Olandeza, Rusa, Italiana etc. Retea 2G:900/1800/1900MHz 3G: UMTS 900/2100MHz Dual sim Da Microsim Da Sim2 Dimensiuni Dimensiuni 125x62,5x9,9mm Greutate 121g Display Tip TN LCD Touchscreen Touchscreen capacitiv multitouch Dimensiuni 4" Rezolutie 800*480px Caracteristici SO Android 5.1 Lollipop CPU Cortex®-A7 1GHz Dual-Core GPU Mali 400MP GPS Da AGPS Da Memorie Flash 8GB Memorie RAM 1GB MicroSD Card Da pana la 128GB Widget Da Multitasking Da Radio FM Da HD Voice Da Vibratie cand apelatul raspunde Da Culori Negru/alb Sunet 3.5mm jack Da Difuzor Da Redare fisiere audio Da Tip alerta Vibratie, ringtone audio Video Redare Formate video HD 720p Redare flux HD720p Aplicatii Bitdefender Camera Rezolutie camera principala 5MP FF(fix focus) Rezolutie camera frontala 0,3MP Inregistrare video 864x480px Touchfocus Nu High Dynamic Range(HDR) Da Led flash Da Face detection Da Face beauty Da Geotagging Da Date 3G HSDPA 21,1Mbps/HSUPA 5.76Mbps EDGE Da Class10 GPRS Da Class 12 Bluetooth Class 4.0 cu A2DP si EDR WLAN WiFi 802.11 b/g/n WiFi Direct Da USB Da 2.0, micro USB Senzori Accelerometru Da Senzor de Proximitate Da Senzor de lumina Da Internet Social networking Da E-mail Da Aplicatii Da Hotspot Tethering prin Wifi Hotspot USB tethering Hotspot Thetering prin Bluetooth Baterie Capacitate Li-ion 1400mAh Tip incarcator DC 5V, 1000mA Stand by Pana la 200h Convorbire Pana la 445min convorbire continua Continut pachet Telefon, manual de utilizare, certificat de garantie, alimentator, cablu de date USB. Poze: Detin acest telefon si mi se pare a fi alegerea perfecta pentru un buget mic dar performante foarte bune! Sunt foarte multumit de el, merge perfect, se descurca foarte bine in jocuri. Va recomand cu foarte multa placere telefonul! Salut!
Daviid Postat Februarie 19, 2016 Raport Postat Februarie 19, 2016 Sunt bune, dar la baterie nu sunt asa de bune, cand se duce abea mai tine bateria 8 ore. Am avut si eu, AllView P4i, si de atunci nu am mai ales AllView. Acum am ales Utok Stellar Elite, sunt foarte multumit de el, bateria ma tine intre 24 - 48 de ore, depinde cat de mult stau pe el. De obicei stau pe el mai mult pe Whatsapp si vorbesc la telefon, nu prea am jocuri pe el.
+RiHn0 Postat Februarie 19, 2016 Autor Raport Postat Februarie 19, 2016 La mine daca nu ma joc pe el, duce destul de bine bateria. Dar in general, asa e, e mai slaba decat cele de la alti producatori.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum