Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Denumirea telefonului: Allview A5 Easy
Anul aparitiei: August 2015
Pret: 330 de lei
Specificatiile telefonului: 

General Lansare August 2015   Limba Romana, Engleza, Germana, Spaniola, Maghiara, Franceza, Olandeza, Rusa, Italiana etc.   Retea 2G:900/1800/1900MHz          
3G: UMTS 900/2100MHz   Dual sim Da   Microsim Da Sim2 Dimensiuni Dimensiuni 125x62,5x9,9mm   Greutate 121g Display Tip TN LCD    Touchscreen Touchscreen capacitiv multitouch   Dimensiuni 4"   Rezolutie 800*480px Caracteristici SO Android 5.1 Lollipop   CPU Cortex®-A7 1GHz Dual-Core   GPU Mali 400MP   GPS Da   AGPS Da   Memorie Flash 8GB   Memorie RAM 1GB   MicroSD Card Da pana la 128GB   Widget Da   Multitasking Da   Radio FM Da   HD Voice Da   Vibratie cand apelatul raspunde Da   Culori Negru/alb Sunet 3.5mm jack Da   Difuzor Da   Redare fisiere audio Da   Tip alerta Vibratie, ringtone audio Video Redare Formate video HD 720p   Redare flux HD720p Aplicatii Bitdefender Camera Rezolutie camera principala 5MP FF(fix focus)   Rezolutie camera frontala 0,3MP   Inregistrare video 864x480px   Touchfocus Nu   High Dynamic Range(HDR) Da   Led flash Da   Face detection Da   Face beauty Da   Geotagging Da Date 3G HSDPA 21,1Mbps/HSUPA 5.76Mbps   EDGE Da Class10   GPRS Da Class 12   Bluetooth Class 4.0 cu A2DP si EDR   WLAN WiFi 802.11 b/g/n   WiFi Direct Da   USB Da 2.0, micro USB Senzori Accelerometru Da   Senzor de Proximitate Da   Senzor de lumina Da Internet Social networking Da   E-mail Da   Aplicatii Da   Hotspot Tethering prin Wifi   Hotspot USB tethering   Hotspot Thetering prin Bluetooth Baterie Capacitate Li-ion 1400mAh   Tip incarcator DC 5V, 1000mA   Stand by Pana la 200h   Convorbire Pana la 445min convorbire continua Continut pachet Telefon, manual de utilizare, certificat de garantie, alimentator, cablu de date USB.

Poze:

00_a5_easy.jpg

20150901_173848.jpg

stand.jpg

Detin acest telefon si mi se pare a fi alegerea perfecta pentru un buget mic dar performante foarte bune!

Sunt foarte multumit de el, merge perfect, se descurca foarte bine in jocuri.

Va recomand cu foarte multa placere telefonul!

Salut!

Postat

Merge..

Postat

Interesant telefon :-?

Postat

Sunt bune, dar la baterie nu sunt asa de bune, cand se duce abea mai tine bateria 8 ore.

Am avut si eu, AllView P4i, si de atunci nu am mai ales AllView.

Acum am ales Utok Stellar Elite, sunt foarte multumit de el, bateria ma tine intre 24 - 48 de ore, depinde cat de mult stau pe el.

De obicei stau pe el mai mult pe Whatsapp si vorbesc la telefon, nu prea am jocuri pe el.

Postat

La mine daca nu ma joc pe el, duce destul de bine bateria.

Dar in general, asa e, e mai slaba decat cele de la alti producatori.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...