Daviid Postat Februarie 18, 2016 Raport Postat Februarie 18, 2016 Salut, va rog sa imi spuneti parerile voastre despre noua tema. Si daca depistati buguri la aceasta tema, va rog sa le spuneti in acest topic, tema am facut-o azi.. nu am avut timp sa testez totul la ea, sper sa nu apara buguri foarte mari, dar oricum, orice bug va fi rezolvat! bbbbbb, krypdog_ și DoNuT 3
+bbbbbb Postat Februarie 18, 2016 Raport Postat Februarie 18, 2016 foarte interesanta si foarte faina ! misto backgroundul pentru ca se schimba culoarea automat dar si iconitele, logo, no avatar [facute de mine] .
+Andreys. Postat Februarie 18, 2016 Raport Postat Februarie 18, 2016 Foarte frumoasa tema. Imi place background-ul
+DoNuT Postat Februarie 18, 2016 Raport Postat Februarie 18, 2016 Frumoasa tema, mai ales butonul ala stecheras care schimba culoarea la background
+RiHn0 Postat Februarie 18, 2016 Raport Postat Februarie 18, 2016 Frumoasa, doar a trecut prin mana a, logic . Stephen și DoNuT 2
+Stephen Postat Februarie 18, 2016 Raport Postat Februarie 18, 2016 (editat) Frumoasa, doar a trecut prin mana a, logic . Ce cretin prost... ON: Foarte interesanta tema Mai ales logo-ul ala e un pic cam ciudat,parerea mea.. Editat Februarie 19, 2016 de RiHn0 Warn up, ai grija la limbaj.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum