Daviid Postat Februarie 17, 2016 Raport Postat Februarie 17, 2016 //============================================================================== Hard Zone Stunt Server Created By [PhX]Exc1siOn[PhX] Date: 22.03.2014 Time: 12:00 //============================================================================== Acest Gamemode nu poate fi deschis, fiindca este incomplet, lipseste All.pwn. Dar puteti lua scripturi din el, comenzi. Are niste scripturi foarte folositoare. Download This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Johnny # și Five 2
+WahmonOfficial Postat Februarie 17, 2016 Raport Postat Februarie 17, 2016 Am revenit in forta ON:Stie PhX ?
Daviid Postat Februarie 17, 2016 Autor Raport Postat Februarie 17, 2016 Am revenit in forta ON:Stie PhX ? Ce sa stie? Ca GM-ul lui este pe net?
+WahmonOfficial Postat Februarie 18, 2016 Raport Postat Februarie 18, 2016 Ce sa stie? Ca GM-ul lui este pe net? Aa, credeam ca l-ai postat tu..
+Xonix Postat Februarie 20, 2016 Raport Postat Februarie 20, 2016 Trist sa va informez, dar fata "#include < HZS\All.pwn>" << All.pwn GM'u ii cam offline =] si mai trist ca 80% e baza de date deci ... cat de frumos e ?
Johnny # Postat Februarie 21, 2016 Raport Postat Februarie 21, 2016 Felicitari scripterului, a iesit ceva frumos din gamemod, Are niste systeme foarte frumoase, dar nu se merita sa-l detina toti newbie scripters. +1 .
+Xonix Postat Februarie 21, 2016 Raport Postat Februarie 21, 2016 Felicitari scripterului, a iesit ceva frumos din gamemod, Are niste systeme foarte frumoase, dar nu se merita sa-l detina toti newbie scripters. +1 . Deci tu ești printre cei buni care merita sau nu ? *Nu e jignire sau mișto, doar întreb .
AlleqsZ Postat Februarie 23, 2016 Raport Postat Februarie 23, 2016 Frumos GM .. dar are unule bug-uri !
Daviid Postat Februarie 23, 2016 Autor Raport Postat Februarie 23, 2016 Frumos GM .. dar are unule bug-uri ! Scrie destul de clar ca nu este GM-ul intreg. Doar puteti lua sisteme, va puteti inspira din el. Ce buguri are ia spun!?
+inStinCt. Postat Februarie 23, 2016 Raport Postat Februarie 23, 2016 Deci tu ești printre cei buni care merita sau nu ? *Nu e jignire sau mișto, doar întreb . da, johnny e un scripet foarte priceput.
AlleqsZ Postat Februarie 23, 2016 Raport Postat Februarie 23, 2016 Scrie destul de clar ca nu este GM-ul intreg. Doar puteti lua sisteme, va puteti inspira din el. Ce buguri are ia spun!? Poi mie de exeplmu' . 1. Deschid Pawno 2. Caut server-ul>Gamemode>namegm.pwn 3. la inceput (de script) pun o pauza , si o sterg (dupa dau Complier) si imi arata cateva bug-uri P.S. Am inteles ca nu e GM-ul intreg ... dar mnah ,, eu doar am spus .. poate imi arata doar mie
+DoNuT Postat Februarie 23, 2016 Raport Postat Februarie 23, 2016 da, johnny e un scripet foarte priceput. Cat de bun e Johnny in script ? La ce anume te referi ca a copiat toate systemele de pe CGR si le-am pus intr-un ESS ? Si asa s-a infiintat GSS-u ? ))
+Stephen Postat Februarie 23, 2016 Raport Postat Februarie 23, 2016 Cat de bun e Johnny in script ? La ce anume te referi ca a copiat toate systemele de pe CGR si le-am pus intr-un ESS ? Si asa s-a infiintat GSS-u ? )) Johnny e un foarte priceput. krypdog_ 1
+krypdog_ Postat Martie 5, 2016 Raport Postat Martie 5, 2016 Johnny e un foarte priceput. =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
AlleqsZ Postat Martie 6, 2016 Raport Postat Martie 6, 2016 =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Post pentru +1 ... Next +10 wp (Warning Point) Fara suspendare ! Chiar o sa-i primesti !
+WahmonOfficial Postat Martie 7, 2016 Raport Postat Martie 7, 2016 Este legal Post-Hunt, nu ai de ce sa ii dai WP
Postări Recomandate