Daviid Postat Februarie 14, 2016 Raport Postat Februarie 14, 2016 Salutare! As dori si eu, cine are niste idei ceva, pentru a putea invata mai usor, un plan ceva.. Anul asta am bac-ul, am eu un plan, dar nu prea ma pot tine de el. Astept ideile/sugestiile voaste dragi membri UltraPhase. Va multumesc frumos!
+RiHn0 Postat Februarie 14, 2016 Raport Postat Februarie 14, 2016 Depinde si la ce inveti Impartaseste asta cu noi pentru a te putea ajuta.
Daviid Postat Februarie 14, 2016 Autor Raport Postat Februarie 14, 2016 Depinde si la ce inveti Impartaseste asta cu noi pentru a te putea ajuta.La Romana, Mate, Biologie dau bac-ul.
Daviid Postat Februarie 15, 2016 Autor Raport Postat Februarie 15, 2016 Citeste cu voce tare ! Ce idee buna, vai vai Dar deja fac asta.
+Stephen Postat Februarie 15, 2016 Raport Postat Februarie 15, 2016 La Romana, Mate, Biologie dau bac-ul. La Romana ti-am zis mai demult sa intrebi pentru meditatii cu clasa. Iar la Biologie si Mate inveti separat facand teste ori de pe net ori dintr-o culegere de bac.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum