+Stephen Postat Ianuarie 27, 2016 Raport Postat Ianuarie 27, 2016 "STAFF,Moderatori si un Designer" Ei bine pe acela l-ati pierdut.. UltraPhase a ramas fara designer,mult noroc sa gasesti altul mai bun ca mine...
+RiHn0 Postat Ianuarie 27, 2016 Raport Postat Ianuarie 27, 2016 Nu te gandi ca esti singurul care se pricepe la design. Se gasesc destui. Five 1
+Stephen Postat Ianuarie 27, 2016 Autor Raport Postat Ianuarie 27, 2016 Nu te gandi ca esti singurul care se pricepe la design. Se gasesc destui. Din cauza la idioti cancerosi ca tine nu mai pot sa ma inteleg cu nimeni... Cand vad ca radeti ca niste cretini mi se face greatza,dar cand sunteti fatza in fatza cu respectivul faceti pe voi de frica..
+RiHn0 Postat Ianuarie 28, 2016 Raport Postat Ianuarie 28, 2016 Din cauza la idioti cancerosi ca tine nu mai pot sa ma inteleg cu nimeni... Cand vad ca radeti ca niste cretini mi se face greatza,dar cand sunteti fatza in fatza cu respectivul faceti pe voi de frica.. Din cauza caracterului si orgoliului tau mare ti se face greata. Rad, pun pariu ca razand ai raspuns in mod negativ la tot ce ziceam. Te crezi atat de matur si de inteligent dar prin tot ce ai facut ai dovedit ca esti total contrariul celor spuse de tine. Nu te intelegi cu nimeni din cauza ta, tu esti ostil cu majoritatea iar cine spune ca nu e asa, nu vrea sa recunoasca. Stai calm, niciodata nu am fugit de o provocare cum zici tu, nici macar nu ai reusit sa imi starnesti un interes, ai dus o lupta singur, impotriva ta si se pare ca ai pierdut-o. Mult noroc. Stephen 1
+Stephen Postat Ianuarie 28, 2016 Autor Raport Postat Ianuarie 28, 2016 Din cauza caracterului si orgoliului tau mare ti se face greata. Rad, pun pariu ca razand ai raspuns in mod negativ la tot ce ziceam. Te crezi atat de matur si de inteligent dar prin tot ce ai facut ai dovedit ca esti total contrariul celor spuse de tine. Nu te intelegi cu nimeni din cauza ta, tu esti ostil cu majoritatea iar cine spune ca nu e asa, nu vrea sa recunoasca. Stai calm, niciodata nu am fugit de o provocare cum zici tu, nici macar nu ai reusit sa imi starnesti un interes, ai dus o lupta singur, impotriva ta si se pare ca ai pierdut-o. Mult noroc. Hai ca ma plictisesti deja cu romanele tale de Ion Creanga..Sunt pe comunitatea asta de app 3 ani,iar randomi mai toxici ca tine nu am mai vazut sa se dea mari destepti pe internet ( am vazut mult mai multi ).. Gradul ala l-ai luat prin trisat,ai facut cu 400 posturi la nimereala in nici macar o luna..nu esti demn de el,de asta am avut de gand sa iti fac si reclamatie.. Five 1
+RiHn0 Postat Ianuarie 28, 2016 Raport Postat Ianuarie 28, 2016 Scriu romane pentru a ii face pe cei ca tine sa inteleaga ce spun, dar se pare ca tu esti ceva irecuperabil. Felicitari pentru vechime, nu m-am dat mare destept, tu te-ai dat si daca ti se pare ca nu e asa, intreaba-i pe cine vrei, dar nu pe prietenii tai caci cu totii stim raspunsul lor. Ti-ai facut-o cu mana ta, daca tu crezi ca eu am avut vreo contributie la demote-ul tau te inseli amarnic. L-ai primit pe merit, inactivitate si 2 ban-uri aiurea. Gradul asta l-am luat pentru a dovedi ce pot si daca vei mai ramane cu noi vei vedea de ce sunt in stare. Nimereala? Deloc. Se pare ca David a spus ceva si a spus-o degeaba, tu tot nu ai inteles. Nu ai avut de gand sa imi faci reclamatie, ai facut-o, ti s-a explicat ce se intamplase iar tu tot pe a ta o tii. Nu trebuie sa fii demn de un grad sau sa fii cine stie cine("Ba asta e varu' lu Titel alu' Fane Baros, da-i grad.") trebuie sa il meriti, sa faci ceva pentru el si sa continui sa dovedesti ca il meriti. Nu stiu ce ai facut tu de l-ai primit dar stiu ca te-a cam durut in ... de el in ultimul timp. Si daca tu o dai in sinceritate, sa o dau si eu: Hai sa recunoastem, nu prea cred ca esti tu asa de "trecut prin viata", sa vezi asa multe persoane. Poate pe cei care au venit pe comunitate. Tu esti genul care baga coada intre picioare cand da de greu si se faleste mult prea mult cand prinde un loc undeva, crezandu-se invincibil. Ei bine, nu e asa.
+Stephen Postat Ianuarie 28, 2016 Autor Raport Postat Ianuarie 28, 2016 Scriu romane pentru a ii face pe cei ca tine sa inteleaga ce spun, dar se pare ca tu esti ceva irecuperabil. Felicitari pentru vechime, nu m-am dat mare destept, tu te-ai dat si daca ti se pare ca nu e asa, intreaba-i pe cine vrei, dar nu pe prietenii tai caci cu totii stim raspunsul lor. Ti-ai facut-o cu mana ta, daca tu crezi ca eu am avut vreo contributie la demote-ul tau te inseli amarnic. L-ai primit pe merit, inactivitate si 2 ban-uri aiurea. Gradul asta l-am luat pentru a dovedi ce pot si daca vei mai ramane cu noi vei vedea de ce sunt in stare. Nimereala? Deloc. Se pare ca David a spus ceva si a spus-o degeaba, tu tot nu ai inteles. Nu ai avut de gand sa imi faci reclamatie, ai facut-o, ti s-a explicat ce se intamplase iar tu tot pe a ta o tii. Nu trebuie sa fii demn de un grad sau sa fii cine stie cine("Ba asta e varu' lu Titel alu' Fane Baros, da-i grad.") trebuie sa il meriti, sa faci ceva pentru el si sa continui sa dovedesti ca il meriti. Nu stiu ce ai facut tu de l-ai primit dar stiu ca te-a cam durut in ... de el in ultimul timp. Si daca tu o dai in sinceritate, sa o dau si eu: Hai sa recunoastem, nu prea cred ca esti tu asa de "trecut prin viata", sa vezi asa multe persoane. Poate pe cei care au venit pe comunitate. Tu esti genul care baga coada intre picioare cand da de greu si se faleste mult prea mult cand prinde un loc undeva, crezandu-se invincibil. Ei bine, nu e asa. "Gradul asta l-am luat pentru a dovedi ce pot si daca vei mai ramane cu noi vei vedea de ce sunt in stare" Hai ca esti amuzant la faza asta,ai facut posturi pe unde ai apucat fara oprire si imi vi tu cu minciunile astea.. Tu habar nu ai cate am facut eu pentru comunitatea asta,deci te rog sa taci din gura si sa nu mai vii cu speculatiile astea de troll ca nimeni nu o sa te creada. "Hai sa recunoastem, nu prea cred ca esti tu asa de "trecut prin viata", sa vezi asa multe persoane" Hai ca esti patetic am ajuns de la discutia cu gradul aiurea la criticism pe baza modului meu viata ceea ce este 100% in afara subiectului..
+RiHn0 Postat Ianuarie 29, 2016 Raport Postat Ianuarie 29, 2016 Crezi ce vrei, ce ai spus nu prea are logica. Ma faci patetic si zici ca te critic. Tu ai inceput sa ma critici, si sa comentezi fara rost. Tu ai inceput sa vorbesti despre mine, nu incerca sa faci pe nevinovatul. Nu stiu ce ai facut tu pentru comunitate dar cat timp am fost eu de fata mi-ai aratat doar neseriozitate, o durere in ... de datorii si un comportament inadecvat din partea unui admin. Asta ca un simplu player. Tu esti genul care pe de-o parte ii critica pe unii iar pe cealalta parte face ceea ce el tocmai a criticat. Penibil...
+Stephen Postat Ianuarie 29, 2016 Autor Raport Postat Ianuarie 29, 2016 Crezi ce vrei, ce ai spus nu prea are logica. Ma faci patetic si zici ca te critic. Tu ai inceput sa ma critici, si sa comentezi fara rost. Tu ai inceput sa vorbesti despre mine, nu incerca sa faci pe nevinovatul. Nu stiu ce ai facut tu pentru comunitate dar cat timp am fost eu de fata mi-ai aratat doar neseriozitate, o durere in ... de datorii si un comportament inadecvat din partea unui admin. Asta ca un simplu player. Tu esti genul care pe de-o parte ii critica pe unii iar pe cealalta parte face ceea ce el tocmai a criticat. Penibil... Ai ramas fara material si acuma plangi in perna?
+RiHn0 Postat Ianuarie 30, 2016 Raport Postat Ianuarie 30, 2016 Replici expirate Las-o balta. Hai noroc. Stephen 1
Postări Recomandate