AlleqsZ Postat Ianuarie 14, 2016 Raport Postat Ianuarie 14, 2016 Salut , numele meu este Denis , si inca de anul trecut (inainte de craciun cu exact 4 zile) lucrez la un system pentru Halloween , si vreau sa-l impart cu voi ! Download PasteBin : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare VirusTotal : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare krypdog_ 1
+WahmonOfficial Postat Ianuarie 14, 2016 Raport Postat Ianuarie 14, 2016 Esti un jegos, propun sa primesti DEMOTE, este sistemul facut de EDISON, nici nu te-ai chinuit sa schimbi pozitiile... DOVEZI: #1: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare #2: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare #3: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare JEGOSULE, MACAR DE PASTRAI CREDITELE.
+Gaby_TM Postat Ianuarie 14, 2016 Raport Postat Ianuarie 14, 2016 (editat) EDIT: 3x POST = 20 WP. msss mulT pt warn Editat Ianuarie 14, 2016 de Gaby_TM 3xPOST
AlleqsZ Postat Ianuarie 14, 2016 Autor Raport Postat Ianuarie 14, 2016 Esti un jegos, propun sa primesti DEMOTE, este sistemul facut de EDISON, nici nu te-ai chinuit sa schimbi pozitiile... DOVEZI: #1: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare #2: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare #3: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare JEGOSULE, MACAR DE PASTRAI CREDITELE. Cica nici macar nu e facut de tine =]]] , ofticatule . P.s. ii bagi primu' post la Gaby_TM , inapoi exact cum era (Edit se da pe acea " banda" galbena , si ai grija la limbaj ca s-ar putea sa platesti pentru el (p.s.2. Tu care mi-ai cerut systeme , si iei de pe net , iti permiti , sa ma judeci ? Ca ti-e ciuda pe sistemele mele ?) ) , morrr baaa @David , fa ceva cu acest copil !
+inStinCt. Postat Ianuarie 14, 2016 Raport Postat Ianuarie 14, 2016 Frumos. Dar acum nu mai foloseste la nimic.
+WahmonOfficial Postat Ianuarie 14, 2016 Raport Postat Ianuarie 14, 2016 Cica nici macar nu e facut de tine =]]] , ofticatule . P.s. ii bagi primu' post la Gaby_TM , inapoi exact cum era (Edit se da pe acea " banda" galbena , si ai grija la limbaj ca s-ar putea sa platesti pentru el (p.s.2. Tu care mi-ai cerut systeme , si iei de pe net , iti permiti , sa ma judeci ? Ca ti-e ciuda pe sistemele mele ?) ) , morrr baaa @David , fa ceva cu acest copil ! Ce ai zis ba ?Cand ti-am cerut eu systeme ?Ce system am luat eu de pe internet ?=]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Arata`mi o singura dovada ca ti-am cerut tie systeme sau ca am luat de pe internet. In primul post al lui GABI_TM ERA DOAR "QUOTE", atat, era gol;) Eu am adus dovezi ca este de pe internet, adu`mi si tu ca vreun system de al meu e de pe internet/ sau ti-am cerut tie. Hai sa facem si un pact, daca aduci vreo dovada ca ti-am cerut tie systeme/am luat de pe internet eu ma las de UltraPhase si iti dau 15euro orange, iar daca nu ai nici una tu primesti demote la MEMBRU;)
+Andreys. Postat Ianuarie 14, 2016 Raport Postat Ianuarie 14, 2016 Dennis, nu mai fii tu tare-n gura. Ca acest sistem este copiat. Ii dau dreptate lui Wahmon
+Gaby_TM Postat Ianuarie 14, 2016 Raport Postat Ianuarie 14, 2016 Ce ai zis ba ?Cand ti-am cerut eu systeme ?Ce system am luat eu de pe internet ?=]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Arata`mi o singura dovada ca ti-am cerut tie systeme sau ca am luat de pe internet. In primul post al lui GABI_TM ERA DOAR "QUOTE", atat, era gol;) Eu am adus dovezi ca este de pe internet, adu`mi si tu ca vreun system de al meu e de pe internet/ sau ti-am cerut tie. Hai sa facem si un pact, daca aduci vreo dovada ca ti-am cerut tie systeme/am luat de pe internet eu ma las de UltraPhase si iti dau 15euro orange, iar daca nu ai nici una tu primesti demote la MEMBRU;) PS : ms de warn chear avem Nev Wahmon 2 ) dar ban nu mere ? =]
+WahmonOfficial Postat Ianuarie 14, 2016 Raport Postat Ianuarie 14, 2016 PS : ms de warn chear avem dreptate Wahmon 2 ) dar ban nu mere ? =] Nu ai facut nimic pentru ban...
AlleqsZ Postat Ianuarie 14, 2016 Autor Raport Postat Ianuarie 14, 2016 =]]]]]]]]] , Moama ba , =]] , de unde dreaq ai aflat ?, esti agent secret ? =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] , Da-mi mai multe dovezi , boss , eu iti pot dovedi , cum vrei tu ( si toti care nu credeti ) cum vreti voii (la fiecare in parte) ti-l fac din cap pe tot , exact la fel , fara nici un bug (ti-l fac cum vrea [Censoredu'] tau )
+DoNuT Postat Ianuarie 15, 2016 Raport Postat Ianuarie 15, 2016 =]]]]]]]]] , Moama ba , =]] , de unde dreaq ai aflat ?, esti agent secret ? =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] , Da-mi mai multe dovezi , boss , eu iti pot dovedi , cum vrei tu ( si toti care nu credeti ) cum vreti voii (la fiecare in parte) ti-l fac din cap pe tot , exact la fel , fara nici un bug (ti-l fac cum vrea [Censoredu'] tau ) Limbaj de "Adminiistrator"
+WahmonOfficial Postat Ianuarie 15, 2016 Raport Postat Ianuarie 15, 2016 =]]]]]]]]] , Moama ba , =]] , de unde dreaq ai aflat ?, esti agent secret ? =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] , Da-mi mai multe dovezi , boss , eu iti pot dovedi , cum vrei tu ( si toti care nu credeti ) cum vreti voii (la fiecare in parte) ti-l fac din cap pe tot , exact la fel , fara nici un bug (ti-l fac cum vrea [Censoredu'] tau ) Fiule, ti-am dat dovezi, scriptul din SYSTEMUL POSTAT de tine este exact ca cel care l-am pus eu mai sus...
AlleqsZ Postat Ianuarie 15, 2016 Autor Raport Postat Ianuarie 15, 2016 =]]]]]] , mane , e facut de mine , m-am inspirat din el sa-l fac oe Zcmd sau nu !
+RiHn0 Postat Ianuarie 22, 2016 Raport Postat Ianuarie 22, 2016 Scriptul este frumos indiferent ca este facut de Denis sau de Edison.
AlleqsZ Postat Ianuarie 29, 2016 Autor Raport Postat Ianuarie 29, 2016 Scriptul este frumos indiferent ca este facut de Denis sau de Edison. , e doar inspiratia din script-ul lui Edison
AlleqsZ Postat Februarie 2, 2016 Autor Raport Postat Februarie 2, 2016 Nu-i facut de tine . Bine ma , nu-i facut de mine , dar eu l-am facut , si l-am postat din Pawno (unde il am salvat) Daca vrei dovezi , sa vezi ca e facut de mine , contacteaza-ma =)) , ca nu ti-e greu =))
AlleqsZ Postat Februarie 27, 2016 Autor Raport Postat Februarie 27, 2016 Doar ai editat crediitele.. Ce credite destept-ule ? =)) Esti but rau .. P.S. Ai comentat mai sus cu "NU-i facut de tine" Pentru ce dreaq ai mai postat iar ? daca zici ca "Nu-i facut de mine" ? .. Da ai dreptate . uite l-am luat de aici www.denisfacescirpt-uri .ro(sau)/.com ( CUm vrei tu sa-l iei)
+krypdog_ Postat Februarie 27, 2016 Raport Postat Februarie 27, 2016 Ce credite destept-ule ? =)) Esti but rau .. P.S. Ai comentat mai sus cu "NU-i facut de tine" Pentru ce dreaq ai mai postat iar ? daca zici ca "Nu-i facut de mine" ? .. Da ai dreptate . uite l-am luat de aici www.denisfacescirpt-uri .ro(sau)/.com ( CUm vrei tu sa-l iei) Boss ,e luat dupa samp.com l-am mai vazut si acolo.
+DoNuT Postat Februarie 28, 2016 Raport Postat Februarie 28, 2016 T / C un Moderator +, pentru a evita spam-ul
+[email protected] Postat Februarie 28, 2016 Raport Postat Februarie 28, 2016 Va Rog Dati : cearta asta dauneaza Grav Sanati Tale Si A Celor Din Jur On : E de Pe Net.Off : Tare Totusi , Bravo Ca Ai Editat credits din pacate faci cearta cu toti administratori / Staff ?Pe Ce Va Certati ???Nu Inteleg ! varog datimi un pm cu un rasp ;(
+Domnu' Fafy Postat Februarie 28, 2016 Raport Postat Februarie 28, 2016 Este bun systemul dar acum nu mai foloseste la nimic este februarie LeXuS 1
AlleqsZ Postat Februarie 28, 2016 Autor Raport Postat Februarie 28, 2016 T / C un Moderator +, pentru a evita spam-ul Ce spam nene ? Va Rog Dati : cearta asta dauneaza Grav Sanati Tale Si A Celor Din Jur On : E de Pe Net. Off : Tare Totusi , Bravo Ca Ai Editat credits din pacate faci cearta cu toti administratori / Staff ? Pe Ce Va Certati ??? Nu Inteleg ! varog datimi un pm cu un rasp ;( On : destept esti .. De unde ti-ai dat seama ca e de pe net o data ce a fost publicat -.-" Off : da ma .. Am editat si /credits .. Ce sa mai ? De aia e sistemu' este doar un sfert din inspiratie din systemu' ala .. Este bun systemul dar acum nu mai foloseste la nimic este februarie Nu foloseste acu' .. Dar cand va venii iar Halloween-ul ... Zic ca e destul de bun!
Postări Recomandate