Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Salut , numele meu este Denis , si inca de anul trecut (inainte de craciun cu exact 4 zile) lucrez la un system pentru Halloween , si vreau sa-l impart cu voi ! :)

Download PasteBin : 

This is the hidden content, please

VirusTotal : 

Postat

Esti un jegos, propun sa primesti DEMOTE, este sistemul facut de EDISON, nici nu te-ai chinuit sa schimbi pozitiile...

DOVEZI: 

#1: 

#2: 

#3: 

JEGOSULE, MACAR DE PASTRAI CREDITELE.

Postat (editat)

EDIT: 3x POST = 20 WP.

msss mulT pt warn

Editat de Gaby_TM
3xPOST
Postat

Esti un jegos, propun sa primesti DEMOTE, este sistemul facut de EDISON, nici nu te-ai chinuit sa schimbi pozitiile...

DOVEZI: 

#1: 

#2: 

#3: 

JEGOSULE, MACAR DE PASTRAI CREDITELE.

Cica nici macar nu e facut de tine =]]] , ofticatule =)) . P.s. ii bagi primu' post la Gaby_TM , inapoi exact cum era (Edit se da pe acea " banda" galbena , si ai grija la limbaj ca s-ar putea sa platesti pentru el (p.s.2. Tu care mi-ai cerut systeme , si iei de pe net , iti permiti , sa ma judeci ? Ca ti-e ciuda pe sistemele mele ?) =))) , morrr baaa @David , fa ceva cu acest copil !

Postat

Frumos. Dar acum nu mai foloseste la nimic.

Postat

Cica nici macar nu e facut de tine =]]] , ofticatule =)) . P.s. ii bagi primu' post la Gaby_TM , inapoi exact cum era (Edit se da pe acea " banda" galbena , si ai grija la limbaj ca s-ar putea sa platesti pentru el (p.s.2. Tu care mi-ai cerut systeme , si iei de pe net , iti permiti , sa ma judeci ? Ca ti-e ciuda pe sistemele mele ?) =))) , morrr baaa @David , fa ceva cu acest copil !

Ce ai zis ba ?Cand ti-am cerut eu systeme ?Ce system am luat eu de pe internet ?=]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

Arata`mi o singura dovada ca ti-am cerut tie systeme sau ca am luat de pe internet.

In primul post al lui GABI_TM ERA DOAR "QUOTE", atat, era gol;)

Eu am adus dovezi ca este de pe internet, adu`mi si tu ca vreun system de al meu e de pe internet/ sau ti-am cerut tie.

Hai sa facem si un pact, daca aduci vreo dovada ca ti-am cerut tie systeme/am luat de pe internet eu ma las de UltraPhase si iti dau 15euro orange, iar daca nu ai nici una tu primesti demote la MEMBRU;)

Postat

Dennis, nu mai fii tu tare-n gura. Ca acest sistem este copiat. Ii dau dreptate lui Wahmon

Postat

Ce ai zis ba ?Cand ti-am cerut eu systeme ?Ce system am luat eu de pe internet ?=]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

Arata`mi o singura dovada ca ti-am cerut tie systeme sau ca am luat de pe internet.

In primul post al lui GABI_TM ERA DOAR "QUOTE", atat, era gol;)

Eu am adus dovezi ca este de pe internet, adu`mi si tu ca vreun system de al meu e de pe internet/ sau ti-am cerut tie.

Hai sa facem si un pact, daca aduci vreo dovada ca ti-am cerut tie systeme/am luat de pe internet eu ma las de UltraPhase si iti dau 15euro orange, iar daca nu ai nici una tu primesti demote la MEMBRU;)

PS : ms de warn chear avem Nev Wahmon

2 ) dar ban nu mere ? =] :D

Postat

PS : ms de warn chear avem dreptate Wahmon

2 ) dar ban nu mere ? =] :D

Nu ai facut nimic pentru ban...

Postat

=]]]]]]]]] , Moama ba , =]] , de unde dreaq ai aflat ?, esti agent secret ? =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] , Da-mi mai multe dovezi , boss , eu iti pot dovedi , cum vrei tu ( si toti care nu credeti ) cum vreti voii (la fiecare in parte) ti-l fac din cap pe tot , exact la fel , fara nici un bug (ti-l fac cum vrea [Censoredu'] tau )

Postat

=]]]]]]]]] , Moama ba , =]] , de unde dreaq ai aflat ?, esti agent secret ? =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] , Da-mi mai multe dovezi , boss , eu iti pot dovedi , cum vrei tu ( si toti care nu credeti ) cum vreti voii (la fiecare in parte) ti-l fac din cap pe tot , exact la fel , fara nici un bug (ti-l fac cum vrea [Censoredu'] tau )

Limbaj de "Adminiistrator"

Postat

Fiule, ti-am dat dovezi, scriptul din SYSTEMUL POSTAT de tine este exact ca cel care l-am pus eu mai sus...

Postat

=]]]]]] , mane , e facut de mine , m-am inspirat din el sa-l fac oe Zcmd sau nu !

Postat

Scriptul este frumos indiferent ca este facut de Denis sau de Edison.

Postat

Scriptul este frumos indiferent ca este facut de Denis sau de Edison.

<3:) , e doar inspiratia din script-ul lui Edison :P

Postat

Nu-i facut de tine . 

Postat

Nu-i facut de tine . 

Bine ma , nu-i facut de mine , dar eu l-am facut , si l-am postat din Pawno (unde il am salvat) 

Daca vrei dovezi , sa vezi ca e facut de mine , contacteaza-ma =)) =)) , ca nu ti-e greu =)) =))

• 3 săptămâni mai târziu...
Postat

Doar ai editat crediitele.. =))

• 2 săptămâni mai târziu...
Postat

Doar ai editat crediitele.. =))

Ce credite destept-ule ? =)) =)) =)) Esti but rau .. 

P.S. Ai comentat mai sus cu "NU-i facut de tine" Pentru ce dreaq ai mai postat iar ? daca zici ca "Nu-i facut de mine" ? .. Da ai dreptate . uite l-am luat de aici www.denisfacescirpt-uri .ro(sau)/.com ( CUm vrei tu sa-l iei)

Postat

Ce credite destept-ule ? =)) =)) =)) Esti but rau .. 

P.S. Ai comentat mai sus cu "NU-i facut de tine" Pentru ce dreaq ai mai postat iar ? daca zici ca "Nu-i facut de mine" ? .. Da ai dreptate . uite l-am luat de aici www.denisfacescirpt-uri .ro(sau)/.com ( CUm vrei tu sa-l iei)

Boss ,e  luat dupa samp.com l-am mai vazut si acolo. ;)

Postat

T / C un Moderator +, pentru a evita spam-ul

Postat

Va Rog Dati T/C :  cearta asta dauneaza Grav Sanati Tale Si A Celor Din Jur :)
On : E de Pe Net.
Off : Tare Totusi , Bravo Ca Ai Editat credits =))  din pacate faci cearta cu toti administratori / Staff ?
Pe Ce Va Certati ???
Nu Inteleg ! varog datimi un pm cu un rasp ;(

Postat

Este bun systemul dar acum nu mai foloseste la nimic este februarie :(

Postat

T / C un Moderator +, pentru a evita spam-ul 

Ce spam nene ? 

Va Rog Dati T/C :  cearta asta dauneaza Grav Sanati Tale Si A Celor Din Jur :)

On : E de Pe Net.

Off : Tare Totusi , Bravo Ca Ai Editat credits =))  din pacate faci cearta cu toti administratori / Staff ?

Pe Ce Va Certati ???

Nu Inteleg ! varog datimi un pm cu un rasp ;(

On : destept esti .. De unde ti-ai dat seama ca e de pe net o data ce a fost publicat -.-"

Off : da ma .. Am editat si /credits .. Ce sa mai ? De aia e sistemu' este doar un sfert din inspiratie din systemu' ala .. 

Este bun systemul dar acum nu mai foloseste la nimic este februarie :(

Nu foloseste acu' .. Dar cand va venii iar Halloween-ul ... Zic ca e destul de bun!

• 1 lună mai târziu...
Postat

Este jmecher systemul

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...