+TheSkidroW Postat Noiembrie 18, 2015 Raport Postat Noiembrie 18, 2015 Nick: Wahmon Nick-ul userului reclamat: DeNNNys Link catre profilul userului reclamat: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Greseala sa: A mutat acest topic [ This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare ] la costul de gunoi, nu are dreptul sa faca asta, am facut acel topic in categoria mea[sA:MP], unde sunt moderator, am dreptul sa fac tot ce vreau acolo. P.S: Eu injuram ?Vrei sa fac poze ??Sa vezi ca numa` tu injurai ? "I-a ma , de cant esti tu asa mare in gura ? , sa imi zici mie ce sa fac si ce sa nu fac ? , tu esti copilu ala cretin , care se apuca sa ma injure ? vrei sa vezi ca s-ar putea sa zbori ? stii cum ? , de zici ca n-ai fost pamant toata viata ta Topic facut pentru +1Si mutat la Cosul de gunoi !" Greseli gramaticale unele peste altele... Parca adminsitratorii trebuiau sa stie lb. romana la perfectie. AlleqsZ 1
SyLenT Postat Noiembrie 19, 2015 Raport Postat Noiembrie 19, 2015 DeNNNys rank down !Si tu +5 puncte de avertizare ("sa nu va numiti DeNNNys") Nu tebuie sa jignim un user !
AlleqsZ Postat Noiembrie 19, 2015 Raport Postat Noiembrie 19, 2015 Da ma , as vrea sa vad pozele cum , ca eu te-am injurat si nu tu !@SyLenT , nu-mi pasa daca imi mai dai o data Rank- down pentru ca am dat (un-lock) si dupa (lock) inapoi , asa se vede respectul (si diferenta) , fata de o persoana care "a gresit" o singura data , si altele care gresesc de mai multe ori si nu sunt sanctionate)!
SyLenT Postat Noiembrie 20, 2015 Raport Postat Noiembrie 20, 2015 Din cate a spus si RaiN in acest This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare
Postări Recomandate