+Andreys. Postat Octombrie 18, 2015 Raport Postat Octombrie 18, 2015 Salut. Gamemodul [sE] daca in trecut trebuia sa platiti 30 euro sa il aveti, acum il puteti descarca gratis. M-am gandit sa-l pun pe net deoarece , cei dupa romania stunt evolution sunt niste bulangii, in timpul in care nu era nici un admin pe serverul Romania Stunt Edition, faceau reclama, si aceasta problema persista de mult timp, si asa am hotarat sa-l postez aici ! Link: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare ! Bafta SoNNy. . Multumesc. satana, Talentos și Daviid 1 1 1
+DoNuT Postat Octombrie 19, 2015 Raport Postat Octombrie 19, 2015 Wos28 edit din cate stiu . Aceleasi crashere . Aceleasi amintiri
+Andreys. Postat Octombrie 20, 2015 Autor Raport Postat Octombrie 20, 2015 Daca nu va merge primul link, incercati : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Baza de date .SQL : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare
AlleqsZ Postat Octombrie 21, 2015 Raport Postat Octombrie 21, 2015 Ca de obicei, a aparut pe net. , ai dreptate
+SoNNy.sys Postat Octombrie 22, 2015 Raport Postat Octombrie 22, 2015 Calm down baieti, e pe net de 2 ani Nu trebuie sa fiti ofticati acum...cu un /buyadmin si un Romania Stunt Empire editat nu faceti treaba Va pupa SoNNy
+Andreys. Postat Octombrie 23, 2015 Autor Raport Postat Octombrie 23, 2015 Calm down baieti, e pe net de 2 ani Nu trebuie sa fiti ofticati acum...cu un /buyadmin si un Romania Stunt Empire editat nu faceti treaba Va pupa SoNNy Doamne Doamne Doamne... acest SE nu este acel gamemode dupa Net : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Poate asa iti place tie sa-l numesti ) Acest SE este cel pe care-l are KnowN si se plateste pentru a-l avea 30 de euro din cate stiu. + De ce spui tu ca Stunt Edition este Romania Stunt Empire? Omul meu cine te-a informat te-a informat gresit
+SoNNy.sys Postat Octombrie 24, 2015 Raport Postat Octombrie 24, 2015 Doamne Doamne Doamne... acest SE nu este acel gamemode dupa Net : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Poate asa iti place tie sa-l numesti ) Acest SE este cel pe care-l are KnowN si se plateste pentru a-l avea 30 de euro din cate stiu. + De ce spui tu ca Stunt Edition este Romania Stunt Empire? Omul meu cine te-a informat te-a informat gresit Serverul tau e facut din RS Empire(la randul lui din WOS b29) pentru ca si eu am lucrat la el cand a fost lansat. Nu te mai ascunde asa...oricum succes cu el. Stunt Evolution care a fost folosit cu domeniu www.stunt-evo.com in anul 2013 si a fost abandonat de mine din cauza unor probleme, a fost vandut la un Indian pe 30$ Paypal si dupa l-a postat pe internet ca nu avea idee ce sa faca cu baza de date. Daca nu stii despre ce vorbesti macar stai in banca ta. Nu cred ca eu personal m-am luat de tine sau am adus jigniri la adresa ta. Daca te dai atat de bun demonstreaza-o prin serverul pe care-l detii momentan, dar vad ca nici macar /buyadmin nu te-a ajutat sa treci de 10 playeri la ora acuala. Link-ul de mai sus este de la serverul original SE care a plecat de la mine din PC, ce ai postat tu acum e o versiune editata de Known si doar atat. ( Acelasi server invechit care foloseste "THREAD_CHECK_ACCOUNT_USERNAME" care dupa cateva ore de uptime intra in infinite loop. ) Poti sa dai acest server la toti copilasii ca nu ma deranjeaza absolut deloc. Am venit aici doar ca sa-ti dau o explicatie pe care s-o poti intelege si tu. Daca tot nu ai inteles nimic ma gasesti si pe facebook: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare
+Andreys. Postat Octombrie 24, 2015 Autor Raport Postat Octombrie 24, 2015 Edition nu este facut din RS Empire, crezi ce vrei De ce trimiti jucatorii sa faca reclama la mine? De ce spui ca pana la ora actuala nu am trecut de 10 jucatori? Acum 2 saptamani cand stunt evolution avea 14 jucatori , ai mei erau 18, si de multe ori te-am intrecut. Comanda /buyadmin nu am facut-o pentru a avea jucatori Am facut-o pentru cei ce nu isi permit sa doneze Chiar nu ma intereseaza parerea ta. Te intereseaza asa de mult de serverul meu ??
+DoNuT Postat Octombrie 24, 2015 Raport Postat Octombrie 24, 2015 Topic inchis ! Pentru a evita spam-ul si certurile dintre voi 2 Andreys. și SoNNy.sys 1 1
Postări Recomandate