SKix Postat August 12, 2015 Raport Postat August 12, 2015 In acest tutorial va voi vorbi despre asa zisi „Actori” Info: „Actori” au fost adaugat in versiunea actuala adica 0.3.7 RC6 Acesti „Actori” stunt ca niste NPC-uri dar nu apar ca playeri in TAB ca si NPC-urile. „Actori” pot fi pusi intr-o masina (STATE DRIVER) sau normal (STATE ONFOOT). Acestor „Actori” le putem pune o animatie cu functia ApplyActorAnimation() Script: Cum creăm un „Actor” , ei bine cu functia CreateActor(), SetActorVirtualWorld() CreateActor(modelid, x, y, z, a); modelid - este id skinului. x, y, z - sunt cordonatele. a - este rotatia SetActorVirtualWorld(actorid,vworld): actorid - id actorului vworld - lume virtuala pentru incare o sa se afle actor ApplyActorAnimation(actorid, animlib[], animname[], Float:fDelta, loop, lockx, locky, freeze, time); actorid - id actorului animlib[] - animatia care o sa se aplice animname[] - numele animatiei Float:fDelta - este viteza cu care animatia se derulare loop - daca animatia este setata pe 1 atunci animatia se va bloca, iar daca animatia este setata pe 2 animatia se va repeta lockx - daca este setat pe 0 atunci actorul revine la pozitia x veche, daca este setata pe 2 actorul nu va reveni la pozitia veche ( acesta este in cazul animatilor care se misca de exemplu: mersul ) locky - e tot la fel ca si la lockx. freeze - daca este setata pe 1 la sfarsitul animatiei, actorul va ingheta. time - daca este setat pe 0 animatia se repeta. Model: Acesta se pune la OnGameModeInit() new skix; skix = CreateActor(45,671.6748,-1867.1801,8.2036,91.4942); SetActorVirtualWorld(skix, 0); ApplyActorAnimation(skix, "DEALER", "shop_pay", 4.1, 0, 0, 0, 0, 0); Incheiere: Acest tutorial a fost facut de catre mine. Recapitulare: In acest tutorial v-am spus cateva informati si cum îi putem creia. SyLenT, Five, Rosalya și 1 altul 4
+xloWolx Postat August 12, 2015 Raport Postat August 12, 2015 Frumos , si folositor +1 ! Invata limba romana, dupa "," nu se scrie "si".
Five Postat August 12, 2015 Raport Postat August 12, 2015 Daca tot te-ai apucat de tutoriale am si eu o rugaminte la tine .Cand ai timp te rog fa un tutorial si cu vip temporar ... Mereu primesc 2 errori legat de gettime .... ON : +1 pentru acest tutorial chiar este util . EDIT: Eh...vad ca nu ai mai pus si #include<a_actor> ... Pentru a face posibila functionarea acestui asa zis actor trebuie sa descarcati si A_ActorStreamer.inc pe care il bagati in pawno... Ma rog , mie doar asa mia mers daca la voi merge si altfel este si mai bine . Nu am asa multe cunostinte in script dar mie doar asa mia mers si m-am gandit ca poate o sa va ajute .
+xloWolx Postat August 12, 2015 Raport Postat August 12, 2015 qFive, te ajut eu cu vip temporar, add pe mess: lowolwom2 .
SKix Postat August 13, 2015 Autor Raport Postat August 13, 2015 Daca tot te-ai apucat de tutoriale am si eu o rugaminte la tine .Cand ai timp te rog fa un tutorial si cu vip temporar ... Mereu primesc 2 errori legat de gettime .... ON : +1 pentru acest tutorial chiar este util . EDIT: Eh...vad ca nu ai mai pus si #include<a_actor> ... Pentru a face posibila functionarea acestui asa zis actor trebuie sa descarcati si A_ActorStreamer.inc pe care il bagati in pawno... Ma rog , mie doar asa mia mers daca la voi merge si altfel este si mai bine . Nu am asa multe cunostinte in script dar mie doar asa mia mers si m-am gandit ca poate o sa va ajute . Daca adaugi sau nu adaugi in gm #include <a_actor> tot a_samp.inc il are deja adaugat. Daca ai nevoie de poza iti dau si poza nu e deranj
Five Postat August 13, 2015 Raport Postat August 13, 2015 qFive, te ajut eu cu vip temporar, add pe mess: lowolwom2 . Done. Daca adaugi sau nu adaugi in gm #include <a_actor> tot a_samp.inc il are deja adaugat. Daca ai nevoie de poza iti dau si poza nu e deranj Nu este nevoie de poza ... Te cred .
AlleqsZ Postat August 14, 2015 Raport Postat August 14, 2015 Invata limba romana, dupa "," nu se scrie "si". +5 wp ( pentru +1 ) nu are nici o legatura acest topic cu ce ai scris tu !
Postări Recomandate