AlleqsZ Postat August 5, 2015 Raport Postat August 5, 2015 Azi cand am intrat in Pawno am vazut ca : imi arata o eroare (cand incerc sa salvez o mapa ) sau un fs pentru sv meu de RPG (Care cred ca-l stiti cu totii) , In fine nu asta conteaza Uitati aici niste poze (va rog sa-mi spuneti daca se poate rezolva) fara sa-mi schimb Windows-ul daca nu am sa-l schimb Poze ---->> This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare (dati pe Next)
SyLenT Postat August 5, 2015 Raport Postat August 5, 2015 Schimba acel PawnoTi-am facut eu un Hostname ChangerIl urci pe host si gata ti-am facut numele ca in poza Download link: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare
AlleqsZ Postat August 5, 2015 Autor Raport Postat August 5, 2015 Schimba acel Pawno Ti-am facut eu un Hostname Changer Il urci pe host si gata ti-am facut numele ca in poza Download link: [ Hmm (Nu am nevoie ) by DeNNNys ] 1) Pot sa-l schimb tot aia este 2) Nu am nevoie de doawnload , este facut , an rugat un prieten sa ma ajute
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum