+кяλžł Đяελм Postat Iulie 29, 2015 Raport Postat Iulie 29, 2015 Acestea sunt cateva , am mai multe dar facute cadou precum si cateva din acestea , am si PSD/pasii urmati. P.S.: Acel text Cenzurat , este numele unui prieten foarte bun de pe mes. SyLenT 1
+Linux Postat Iulie 29, 2015 Raport Postat Iulie 29, 2015 Acestea sunt cateva , am mai multe dar facute cadou precum si cateva din acestea , am si PSD/pasii urmati. P.S.: Acel text Cenzurat , este numele unui prieten foarte bun de pe mes. psd la toate în pm.
+Stephen Postat Iulie 29, 2015 Raport Postat Iulie 29, 2015 Ce tot aveti cu exposure din asta exagerat? Eu sunt dornic sa vad avatare sau semnaturi vechi cu patratele alea daca mai tine vreunu minte.
+кяλžł Đяελм Postat Iulie 29, 2015 Autor Raport Postat Iulie 29, 2015 Spring eu zic sa te uiti la creeatile tale inainte si dupa poti comenta. In plus va voi dovedi ca sunt ale mele pe parcurs in cereri. Nu as avea nici un interes sa copiez , la fel de bine stie si Sylent.
+Stephen Postat Iulie 29, 2015 Raport Postat Iulie 29, 2015 Spring eu zic sa te uiti la creeatile tale inainte si dupa poti comenta. In plus va voi dovedi ca sunt ale mele pe parcurs in cereri. Nu as avea nici un interes sa copiez , la fel de bine stie si Sylent. Ai tupeu copilu? Nu mai avea ca o sa ai de pierdut. Sa stii ca asta e sectiunea mea si pot face orice vreau cu ea. Cand portofoliul tau o sa aibe peste 20-30 like-uri atunci sa deschizi gura.
+кяλžł Đяελм Postat Iulie 29, 2015 Autor Raport Postat Iulie 29, 2015 Ai avut LIKE-uri deoarece ai fost ADMINISTRATOR.E dovedit clar stiintific ca superiorii sunt favorizati. Si eu nu am ce pierde.
+Linux Postat Iulie 29, 2015 Raport Postat Iulie 29, 2015 Ai avut LIKE-uri deoarece ai fost ADMINISTRATOR.E dovedit clar stiintific ca superiorii sunt favorizati. Si eu nu am ce pierde. Fă-mi un avatar.
+Stephen Postat Iulie 30, 2015 Raport Postat Iulie 30, 2015 Ai avut LIKE-uri deoarece ai fost ADMINISTRATOR.E dovedit clar stiintific ca superiorii sunt favorizati. Si eu nu am ce pierde. Nu a avut niciun sens propozitia enuntata de dumneata. In plus eu am portofoliul deschis de 1 an si... Iar vechimea pe comunitatea asta este si mai mare de atat. Eu nu accept sa vina un razgaiat cu nasul pe sus ( tu ) sa inceapa sa ii critice pe altii ca este el cel mai bun. Nu ne intereseaza asa ceva. Noi cautam uniune,nu superioritate. Rosalya 1
+кяλžł Đяελм Postat Iulie 30, 2015 Autor Raport Postat Iulie 30, 2015 Cer retragerea mea deoarece unii nu se pot abtine sa nu fie ofticosi , ma cred rip-er ca am lucrari bune si sunt autoritari.Iar Spring citeste DEX-ul ca sa poti intelege acea propozitie.
+Linux Postat Iulie 30, 2015 Raport Postat Iulie 30, 2015 Cer retragerea mea deoarece unii nu se pot abtine sa nu fie ofticosi , ma cred rip-er ca am lucrari bune si sunt autoritari.Iar Spring citeste DEX-ul ca sa poti intelege acea propozitie. Să știi că Spring are dreptate, te crezi mai superior, la orice portofoliu ai comentant cu ceva genu / rediminsionare nașpa,blur urît,efecte aiurea, iar când ai comentant la ăia care au facut c4d-uri, îmi venea să răd, adica tu nici nu ai facut nici un c4d și vii și comentezi acolo...
+Stephen Postat Iulie 30, 2015 Raport Postat Iulie 30, 2015 Cer retragerea mea deoarece unii nu se pot abtine sa nu fie ofticosi , ma cred rip-er ca am lucrari bune si sunt autoritari.Iar Spring citeste DEX-ul ca sa poti intelege acea propozitie. In loc sa-l citesc eu mai bine ti-as da cu el in cap sa iti intre mintile in el.
+Stephen Postat Iulie 30, 2015 Raport Postat Iulie 30, 2015 Să știi că Spring are dreptate, te crezi mai superior, la orice portofoliu ai comentant cu ceva genu / rediminsionare nașpa,blur urît,efecte aiurea, iar când ai comentant la ăia care au facut c4d-uri, îmi venea să răd, adica tu nici nu ai facut nici un c4d și vii și comentezi acolo... Lasa-l in pace nu observi ca se face singur de panarama? O face cu mana lui. Vine in comunitatea cu aere de expert in PS cu nishte lucrari care dureaza 5-10 minute sa le faci. Apropo da-mi link-ul sa vad unde a comentat despre C4D-uri sunt curios ce a zis.
+Linux Postat Iulie 30, 2015 Raport Postat Iulie 30, 2015 SpringTrap, on 30 Jul 2015 - 11:09 PM, said: Lasa-l in pace nu observi ca se face singur de panarama? O face cu mana lui. Vine in comunitatea cu aere de expert in PS cu nishte lucrari care dureaza 5-10 minute sa le faci. Apropo da-mi link-ul sa vad unde a comentat despre C4D-uri sunt curios ce a zis. This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare a și uite încă ceva, This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare aveam de mult timp aici, și vine ăsta, dă unlock și postează pentru +1. Eu am dat lock și acuma iar e deschis.. fain...
AlleqsZ Postat Iulie 31, 2015 Raport Postat Iulie 31, 2015 (editat) Ești ... sau te prefaci ? Uitete ce am scris eu mai atent, copil i... Editat Iulie 31, 2015 de Linux
Postări Recomandate