Five Postat Iulie 26, 2015 Raport Postat Iulie 26, 2015 (editat) NEW UPDATE : New Design login and register , update 0.3.7 , new buyadmin , new buyvip , new map for 0.3.7 si multe altele ... nou sistem de tune . Link Download : O sa pun link download cu o conditie . Sa faceti reclama cat mai multa la aceasta comunitate dar si la serverele pe care le sustine . Nu este un lucru greu , faceti o mica reclama iar dupa accea postati 2 -3 screen aici . La 10 screen in care promovati aceasta comunitate intr-un mod pozitiv eu o sa pun link de download . P.S: Nu conteaza unde faceti reclama , pe fb , pe skype , nu are importanta . Link Download : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Editat Martie 22, 2016 de ζ͜͡David™ Update link Download. Deagle., KrYpDoG., Johnny # și 4 alții 1 6
AlleqsZ Postat Iulie 26, 2015 Raport Postat Iulie 26, 2015 Foarte frumos GM-ul !!Dar am o intrebare . De ce nu merge /setlevel (imi spune ca nu exista comanda)
+xCrazyDuBSteP_. Postat Iulie 27, 2015 Raport Postat Iulie 27, 2015 Frumos!Mi se pare ca e skr edit..
AlleqsZ Postat Iulie 27, 2015 Raport Postat Iulie 27, 2015 /setadm nu /setlevel ... Merci , si inca ceva imi poti trimite in PM comenzile (ca nu sunt toate) de exemplu in Pawno scrie ./setadmin (dar este setadm) si la vip cum este ./setvip (sau /setrvip) . Cred ca intelegi tu la ce comenzi ma refer
Five Postat Iulie 27, 2015 Autor Raport Postat Iulie 27, 2015 Merci , si inca ceva imi poti trimite in PM comenzile (ca nu sunt toate) de exemplu in Pawno scrie ./setadmin (dar este setadm) si la vip cum este ./setvip (sau /setrvip) . Cred ca intelegi tu la ce comenzi ma refer Sunt toate in gm dar trebuie sa fii foarte atent ... uite cateva comenzi de baza : setadm , setvip , setaowner , setawarn , setvwarn , restul le gasesti in gm .. setdrift , stunt ,race ,kills , /setbks si asa mai departe ...
AlleqsZ Postat Iulie 27, 2015 Raport Postat Iulie 27, 2015 Sunt toate in gm dar trebuie sa fii foarte atent ... uite cateva comenzi de baza : setadm , setvip , setaowner , setawarn , setvwarn , restul le gasesti in gm .. setdrift , stunt ,race ,kills , /setbks si asa mai departe ... Mie doar "setadm" nu imi merge imi spune ca nu sunt logat ca RCON (dupa ce ma loghez) imi spune ceva de "TheHitman sau Deagle" exact asa . C-am ce as putea sa fac ?
Five Postat Iulie 27, 2015 Autor Raport Postat Iulie 27, 2015 Deci fii atent . TheHitman a fost vechiul meu nickname , in fine . Foloseste comanda exact asa /setadm 0 si levelul pe care il vrei .. ignora ce scrie acolo .
Postări Recomandate