Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

3wOG2h7.png

weoosEf.png

ugkq3ob.png

krzPh2V.png

Kxw1HrN.png

NaxSrIz.png

ZHDCvL0.png

IFmXhfH.png

2HbroWV.png

kIss1jc.png

xqtOCmE.png

NEW UPDATE : New Design login and register , update 0.3.7 , new buyadmin , new buyvip , new map for 0.3.7 si multe altele ... nou sistem de tune .

Link Download : O sa pun link download cu o conditie . Sa faceti reclama cat mai multa la aceasta comunitate dar si la serverele pe care le sustine . Nu este un lucru greu , faceti o mica reclama iar dupa accea postati 2 -3 screen aici . La  10 screen in care promovati aceasta comunitate intr-un mod pozitiv eu o sa pun link de download .  P.S: Nu conteaza unde faceti reclama  , pe fb , pe skype , nu are importanta .

Link Download : 

This is the hidden content, please

Editat de ζ͜͡David™
Update link Download.
Postat

Frumos.

Postat

Foarte frumos GM-ul !!

Dar am o intrebare . De ce nu merge /setlevel (imi spune ca nu exista comanda)

Postat

/setadm nu /setlevel ...

Postat

Foarte frumos! +1 :)

Postat

Frumos!
Mi se pare ca e skr edit..

Postat

/setadm nu /setlevel ...

Merci , si inca ceva

imi poti trimite in PM comenzile (ca nu sunt toate) de exemplu in Pawno scrie ./setadmin (dar este setadm) si la vip cum este ./setvip (sau /setrvip) .

Cred ca intelegi tu la ce comenzi ma refer

Postat

Merci , si inca ceva

imi poti trimite in PM comenzile (ca nu sunt toate) de exemplu in Pawno scrie ./setadmin (dar este setadm) si la vip cum este ./setvip (sau /setrvip) .

Cred ca intelegi tu la ce comenzi ma refer

Sunt toate in gm dar trebuie sa fii foarte atent ... uite cateva comenzi de baza : setadm , setvip , setaowner , setawarn , setvwarn , restul le gasesti in gm .. setdrift , stunt ,race ,kills , /setbks si asa mai departe ...

Postat

Fain gamemodul , +1.

Postat

Sunt toate in gm dar trebuie sa fii foarte atent ... uite cateva comenzi de baza : setadm , setvip , setaowner , setawarn , setvwarn , restul le gasesti in gm .. setdrift , stunt ,race ,kills , /setbks si asa mai departe ...

Mie doar "setadm" nu imi merge imi spune ca nu sunt logat ca RCON (dupa ce ma loghez) imi spune ceva de "TheHitman sau Deagle" exact asa .

C-am ce as putea sa fac ?

Postat

Deci fii atent .  TheHitman a fost vechiul meu nickname , in fine .  Foloseste comanda exact asa /setadm 0 si levelul pe care il vrei .. ignora ce scrie acolo .

Postat

Foarte tare maan! +1 :)

• 1 lună mai târziu...
Postat
T/C Topic vechi !
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...