+Linux Postat Iulie 24, 2015 Raport Postat Iulie 24, 2015 Nick: Linux Creatii / Lucrari: First C4D Asta o pot lua toți ca avatar. Alt c4d, cred că o să las c4d-ul deoparte pentru ceva timp, mai bine fac smudge... Asta am încercat să o fac tot HD, a ieșit un pic HD, cred că toți știți stocku... Hmm, azi nu prea am avut noroc, mai mult stockuri lowquality... Smudge am încercat ceva din capul meu,nuștiu dacă e frumos (știu că nu se potrivește fontu, dar...) SyLenT, TheDanyel, DoNuT și 3 alții 5 1
AlleqsZ Postat Iulie 24, 2015 Raport Postat Iulie 24, 2015 o poza ai plagiato de la un topic " daca vrei sa stii care este " da-mi qouteP.S. Frumos (dar c-am simple) Linux 1
+Linux Postat Iulie 24, 2015 Autor Raport Postat Iulie 24, 2015 o poza ai plagiato de la un topic " daca vrei sa stii care este " da-mi qoute P.S. Frumos (dar c-am simple) Niciuna nu e plagiată, și poți tu mai bine dacă zici că sunt simple? macar știi pozele originale?
+Don't you see me? Postat Iulie 27, 2015 Raport Postat Iulie 27, 2015 Ai vreun psd? Vreau sa vad si avatare cu text
+Linux Postat Iulie 27, 2015 Autor Raport Postat Iulie 27, 2015 Ai vreun psd? Vreau sa vad si avatare cu text Decând un membru îmi cere psd? Am psd la orice lucrare, și la cele vechi (Care nu le-am postat) și la astea noi. Bag text doar dacă cereți, nu am chef să pun la orice poză text.
+кяλžł Đяελм Postat Iulie 29, 2015 Raport Postat Iulie 29, 2015 Frumusele dar ai scapari redimensiune , efecte si blur. In rest bafta.
+Linux Postat Iulie 30, 2015 Autor Raport Postat Iulie 30, 2015 Frumusele dar ai scapari redimensiune , efecte si blur. In rest bafta. serios? unde ? This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare
AlleqsZ Postat Iulie 31, 2015 Raport Postat Iulie 31, 2015 serios? unde ? Ba stii ce-mi place la tine ? , Daca , tie iti spune omu ceva tu " Serios , unde" , "nu mai spune" si de astea ma (si cand aud oameni astia imi vine sa le dau in cap cu ceva) Fara suparare ! Linux 1
Postări Recomandate