AlleqsZ Postat Iulie 24, 2015 Raport Postat Iulie 24, 2015 Salutare tuturor m-am gandit sa facem un Topic doar pentru Adevar & Provocare . Model Postare !! Nick :Nick-ul celui provocat :Adevar/Provocare : Vrei sa o faca(da/nu) :
SyLenT Postat Iulie 24, 2015 Raport Postat Iulie 24, 2015 Nick : SyLenTNick-ul celui provocat : DeNNNysAdevar/Provocare : Provocare > Te provoc sa zici ce varsta ai Vrei sa o faca(da/nu) : Da
AlleqsZ Postat Iulie 24, 2015 Autor Raport Postat Iulie 24, 2015 Nick : SyLenTNick-ul celui provocat : DeNNNys Adevar/Provocare : Provocare > Te provoc sa zici ce varsta ai Vrei sa o faca(da/nu) : Da Am 16 ani !
AlleqsZ Postat August 2, 2015 Autor Raport Postat August 2, 2015 Nick : DeNNNysNick-ul celui provocat : @ElenaAdevar/Provocare : Provocare >> Sa te filmezi cum mananci o lamaie Vrei sa o faca(da/nu) : Da ! Rosalya 1
+Just4Live Postat August 7, 2015 Raport Postat August 7, 2015 Nick : Just4Live Nick-ul celui provocat : TwinnAdevar/Provocare : Provocare-> Sa zica cata experienta are in IP.Board Vrei sa o faca(da/nu) : Da
+xloWolx Postat August 8, 2015 Raport Postat August 8, 2015 Nick : xloWolxNick-ul celui provocat : DeNNNysAdevar/Provocare : Provocare : Sa isi dea foc + sa ceara BAN pe IP+DEMOTE Vrei sa o faca(da/nu) : DA
AlleqsZ Postat August 9, 2015 Autor Raport Postat August 9, 2015 (editat) Nick : xloWolxNick-ul celui provocat : DeNNNys Adevar/Provocare : Provocare : Sa isi dea foc + sa ceara BAN pe IP+DEMOTE Vrei sa o faca(da/nu) : DA Pai ... Eu nu fac asa ceva pentru ca ("eu nu sunt tu") , Dar tu poti face aste pentru ca pe tine te duce capu (la asa ceva) . Ups am uitat (sorry) tu nu ai grad ca si mine + nu ai nici activitate =)) (deci pwp ) Editat August 9, 2015 de DeNNNys Nu mai vreau Reply de la tine "nu facem aici concurs pe post-uri" si daca am face iti spun sigur ca ai fi castigat =))
+adriano Postat Decembrie 28, 2015 Raport Postat Decembrie 28, 2015 Nick : AdrianoNick-ul celui provocat : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Adevar/Provocare :Provocare (Vreau sa imi schimbi niku'ul in ♛ AdrYano ♛ ) Vrei sa o faca(da/nu) :Da
+Gaby_TM Postat Ianuarie 12, 2016 Raport Postat Ianuarie 12, 2016 Nick : GabyNick-ul celui provocat : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Adevar/Provocare :Provocare sami dai un server hostat =]] Vrei sa o faca(da/nu) :Da
+krypdog_ Postat Februarie 1, 2016 Raport Postat Februarie 1, 2016 Nick : KrypdogNick-ul celui provocat : David Adevar/Provocare : Provocare , te provoc sa imi lasi VIP pe forum 1 zi. Vrei sa o faca(da/nu) : dea
AlleqsZ Postat Februarie 28, 2016 Autor Raport Postat Februarie 28, 2016 Am sa vorbesc cu David .. Sa vedem .. Daca sa facem o secctiune anume pentru Adevar & Provocare + regulament + etc ! Pana atunci ... Puteti juca in continuare !
LeXuS Postat Aprilie 11, 2016 Raport Postat Aprilie 11, 2016 Nick :CloSeRNick-ul celui provocat : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Adevar/Provocare :Cata experientza ai in SA-MP Vrei sa o faca(da/nu) :Da
AlleqsZ Postat Aprilie 14, 2016 Autor Raport Postat Aprilie 14, 2016 Nick :CloSeRNick-ul celui provocat : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Adevar/Provocare :Cata experientza ai in SA-MP Vrei sa o faca(da/nu) :Da Depinde in ce categorie te referi sa-mp : Games , Mapping , Scripting , modding , etc
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum