Sari la conținut

SAMP MODS [weapons.sounds,timecyc,skin,hud,maps,effects,fonts]

Postări Recomandate

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Postat

Foarte tari, osa le pun cat de curand!

Postat

Frumos (merci ca l-ai pus)

Postat

Le-am avut ;) și sunt foarte bune la dm

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
Postat

nu armele sunt bune la dm

Aici gresesti ! (depinde de ce PC ai) daca ai PC mai slabut (armele asta sunt foarte bune)

iar daca ai PC mai puternic (nu mai sunt asa bine) daca stii sa le folosesti si pe cele originale

Postat

Aici gresesti ! (depinde de ce PC ai) daca ai PC mai slabut (armele asta sunt foarte bune)

iar daca ai PC mai puternic (nu mai sunt asa bine) daca stii sa le folosesti si pe cele originale

=)))

Adica vrei să spui că dacă ai un m4 înloc de deagle, tragi ca m4 ?

Nu contează armele, eu joc cu toate armele un pic mai HD decît originalele, și dau foarte bine.

Postat

Ba da unde pot să găsesc țintă aia când ții click dreaptă e un punct mic alb și când tragi se face o cruce neagră LINK PLS

Postat

=)))

Adica vrei să spui că dacă ai un m4 înloc de deagle, tragi ca m4 ?

Nu contează armele, eu joc cu toate armele un pic mai HD decît originalele, și dau foarte bine.

ba deci tu esti paralel cu planeta  ! o_O

Unde am spus eu " daca pui mod de M4 pe deagle , tragi ca m4 " (ba tu macar stii sa citesti sau iti citeste inca maicata ) ? =)) =))

P.S. Eu ma refeream la altceva deci (daca nu stii la ce nu mai are rost sa vorbesti) !

• 1 lună mai târziu...
Postat

ok gata fara off topic linux sau denyss daca aveti chef de cearta nu aici va rog frumos am sa va sterg posturile daca mai continuati asa va multumesc

Ok

Edit : T/C topic vechi !

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...