Daviid Postat August 22, 2014 Raport Postat August 22, 2014 Mai jos Aveti toate programele care le stiu eu pentru a instala modifica(txd) This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare - E o programa mai mult de ati schimba fumul sau iarba.. This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare -Este cel mai folosit program de mine.. This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare - Cred ca este prima programa cu care poti baga moduri This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare -A doua cea mai folosita de mine.Bagi repede modurile cu ea. This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare -O programa foarte rapida de a baga masinile si armele si skinuri,este cel mai bun pentru instalare moduri in Gta SA This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare - programa de bagat sunetele altele le bagati direct in audio This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare -Dati pe "Скачать o" programa tot usor de folosit. This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare -O programa ff grea de folosit(CRED CA ESTE CEA MAI GREA)Simple IMG Tool Tutorial!1 - Primul pas Downloadati2 - Dezarhivati IMG Tool3 - Deschideti IMG TOOL4 - Dati la File => Open5 - Cautati folderu cu Gta San Andreas si intrati in folderul "models"6 - Acolo dati asa: A. "cutscene.img" pt caracterele care apar in GtaSanAndreas Single Player in Misiuni B. "gta_int.img" Pt ceva care vreti sa punti in interior in case etc. C. "gta3.img" Pt tot ce tine de san andreas modurile skinuri masini miscuri etc. D. "player" pentru tot ce tine DE Carl Johnson si hainele din joc. dnt și LeXuS 2
Postări Recomandate