Daviid Postat August 22, 2014 Raport Postat August 22, 2014 Salut, un nou tutorial oferit de Ludacris pentru voi, in acest tutorial am sa va invat cum sa faceti o masina personala pentru tine sau pentru ceilalti useri!Intram in pawno si deschidem un gamemode/filterscript si facem This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Dati compile [F5] si va duceti si testati! idk 1
+Ph0eniX Postat Septembrie 7, 2014 Raport Postat Septembrie 7, 2014 Defapt , se putea ceva si mai simplu ... ex: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare
+Tommy Postat Septembrie 12, 2014 Raport Postat Septembrie 12, 2014 Off:Alex,Ludacris e avansat.el stie chestii de avansati. Nice.
+WezZ Postat Ianuarie 10, 2015 Raport Postat Ianuarie 10, 2015 Foarte bun pentru incepatori! Felicitari!
+robi_robiica Postat Ianuarie 17, 2015 Raport Postat Ianuarie 17, 2015 eu nu reusesc mi-l poate face cineva va rog?
+SINN Postat Aprilie 27, 2015 Raport Postat Aprilie 27, 2015 Off:Alex,Ludacris e avansat.el stie chestii de avansati. Nice. El a incercat sa va ajute intrun mod mai simplu.Ce crezi daca esti mai avansat crezi ca esti mai bun in toate?No mane invata.Avansat inseamna cum sunt telefoanele mobile si cele fixe[Ex!]Sti ce zic el nu e mai avansat stie in alt mod mai complicat.
Postări Recomandate