+TheCookiePie Postat Iulie 15, 2015 Raport Postat Iulie 15, 2015 Sallutare tuturor. Ce mai faceti , fericiti totu' bine Stiti care este intrebarea mea ? Daca imi dati si mie un subcribe Link Channel : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Ca doresc sa ma apuc de youtube cu un canal de gaming si as avea nevoie de niste abonati , pentru inceput . Momentan nu am nimica pe canal dar cand imi vine microfonul promit ca o sa pun . RaiN [GameR] : Daca doresti am putea sa facem un fel de parteneriat , asta decizi tu . Cu drag prietenu' vostru care va facut acel banner de la zona photoshop.
+TheCookiePie Postat Iulie 15, 2015 Autor Raport Postat Iulie 15, 2015 Ti-am dat subscribe! Si eu ! Multumesc 18 subscribe ! Promit ca daca voi fii ajutat voi ajuta si eu.
Johnny # Postat Iulie 15, 2015 Raport Postat Iulie 15, 2015 Multumesc 18 subscribe ! Promit ca daca voi fii ajutat voi ajuta si eu. Ai grija, poate nu faci ce ai spus, iti dau -1 subscribe + dislike total !
AlleqsZ Postat Iulie 18, 2015 Raport Postat Iulie 18, 2015 Nimeni? Nimeni ce ? | de la noi 3 ai primit !!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum