+Speirs Postat Iunie 29, 2015 Raport Postat Iunie 29, 2015 Nume Tutorial:Cum sa creezi un servar de MC Descriere: In ziua de azi, multa lumea vrea sa isi faca server.Vad si eu servere de inceput cu 1000 de sloturi, 5-6 moduri de joc si doar cu 2-3 jucatori foarte rar, restul linie pe 0.Ei bine, m-am gandit sa fac un ghid sa-i ajut pe cei care sunt la inceput.Nu aveti nevoie de cine stie ce cunostinte Java,Minecraft,Pluginuri, etc.Sa incepem: - Trebuie sa incepi cu mod de joc survival, daca vrei sa ai playeri.- Daca ai bani si doresti sa achizitionezi un server (sa ai banii pe cel putin 2-3 luni) poti incepe sa cumperi un server mic, de 15 sloturi maxim si cu ramii pusi la dispozitie.Recomand This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare .- Daca nu ai bani si vrei sa incepi din nimic, pur si simplu comanzi un server gratis de 512mb ram de aici : This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare (la fel sa setati 15-16 sloturi)- De ce 15-16 sloturi ? Ei bine, multi vor incepe sa joace daca va iesi ceva din server, si nu va mai fi loc.Asa atragi playerii sa doneze in schimbul sloturilor sau a unui grad care are permisia essentials.joinfullserver.- Se umplu sloturile , ce fac? Ei bine, upgradezi sloturile si daca incepi sa ai mai multi jucatori, poti sa te apuci sa mai adaugi cate un mod de joc PE RAND, nu 100 o data.- Server-ul trebuie sa fie simplut, nu ai nevoie de cine stie ce configuri sau MOTD animat, cum vad la majoritatea serverelor.- Versiunea serverului o recomand pe 1.7.x - 1.8.x deoarece multi vor vrea sa se conecteze pe ambele versiuni.Spigot-ul cu ambele versiuni se poate lua de pe site (de aici).- Aveti nevoie de un staff care sa se priceapa destul de binisor (cel mult 3 oameni)- Donatiile ar trebuie sa fie permanente, astfel nu veti atrage pe nimeni sa doneze daca gradul tine de exemplu, 1 luna.- Staff-ul trebuie sa fie activ si sa ajute playerii. This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare (free) Alte Chesti : Cam atat.Voi incerca sa editez acest post cu alte updateuri. Daca aveti vreo nelamurire nu ezitati sa intrebati O zi minunata Si cam atat cu acest tutorial/ghid dar nu prea putem sa ii spunem asa ar fi mai mult niste sfaturi sau un ghid (P.S Nu inchideti topicu deoarece o sa mai fac update la post cum am spus mai sus )
+Speirs Postat Iunie 29, 2015 Autor Raport Postat Iunie 29, 2015 Bun tutorial ! +1 Thanks Man. Am sa fac si un tutorial cum sa faceti un servar acesta a fost doar un ghid sau niste sfaturi nu prea putem sa ii spunem tutorial
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum