+Speirs Posted June 29, 2015 Report Posted June 29, 2015 Nume Tutorial:Cum sa creezi un servar de MC Descriere: In ziua de azi, multa lumea vrea sa isi faca server.Vad si eu servere de inceput cu 1000 de sloturi, 5-6 moduri de joc si doar cu 2-3 jucatori foarte rar, restul linie pe 0.Ei bine, m-am gandit sa fac un ghid sa-i ajut pe cei care sunt la inceput.Nu aveti nevoie de cine stie ce cunostinte Java,Minecraft,Pluginuri, etc.Sa incepem: - Trebuie sa incepi cu mod de joc survival, daca vrei sa ai playeri.- Daca ai bani si doresti sa achizitionezi un server (sa ai banii pe cel putin 2-3 luni) poti incepe sa cumperi un server mic, de 15 sloturi maxim si cu ramii pusi la dispozitie.Recomand This is the hidden content, please Sign In or Sign Up .- Daca nu ai bani si vrei sa incepi din nimic, pur si simplu comanzi un server gratis de 512mb ram de aici : This is the hidden content, please Sign In or Sign Up (la fel sa setati 15-16 sloturi)- De ce 15-16 sloturi ? Ei bine, multi vor incepe sa joace daca va iesi ceva din server, si nu va mai fi loc.Asa atragi playerii sa doneze in schimbul sloturilor sau a unui grad care are permisia essentials.joinfullserver.- Se umplu sloturile , ce fac? Ei bine, upgradezi sloturile si daca incepi sa ai mai multi jucatori, poti sa te apuci sa mai adaugi cate un mod de joc PE RAND, nu 100 o data.- Server-ul trebuie sa fie simplut, nu ai nevoie de cine stie ce configuri sau MOTD animat, cum vad la majoritatea serverelor.- Versiunea serverului o recomand pe 1.7.x - 1.8.x deoarece multi vor vrea sa se conecteze pe ambele versiuni.Spigot-ul cu ambele versiuni se poate lua de pe site (de aici).- Aveti nevoie de un staff care sa se priceapa destul de binisor (cel mult 3 oameni)- Donatiile ar trebuie sa fie permanente, astfel nu veti atrage pe nimeni sa doneze daca gradul tine de exemplu, 1 luna.- Staff-ul trebuie sa fie activ si sa ajute playerii. This is the hidden content, please Sign In or Sign Up This is the hidden content, please Sign In or Sign Up (free) Alte Chesti : Cam atat.Voi incerca sa editez acest post cu alte updateuri. Daca aveti vreo nelamurire nu ezitati sa intrebati O zi minunata Si cam atat cu acest tutorial/ghid dar nu prea putem sa ii spunem asa ar fi mai mult niste sfaturi sau un ghid (P.S Nu inchideti topicu deoarece o sa mai fac update la post cum am spus mai sus )
+Speirs Posted June 29, 2015 Author Report Posted June 29, 2015 Bun tutorial ! +1 Thanks Man. Am sa fac si un tutorial cum sa faceti un servar acesta a fost doar un ghid sau niste sfaturi nu prea putem sa ii spunem tutorial
Recommended Posts