Jump to content

[Tutorial/Ghid]Cum sa creezi un server de MC

Recommended Posts

Posted

Nume Tutorial:Cum sa creezi un servar de MC

Descriere: In ziua de azi, multa lumea vrea sa isi faca server.Vad si eu servere de inceput cu 1000 de sloturi, 5-6 moduri de joc si doar cu 2-3 jucatori foarte rar, restul linie pe 0.Ei bine, m-am gandit sa fac un ghid sa-i ajut pe cei care sunt la inceput.Nu aveti nevoie de cine stie ce cunostinte Java,Minecraft,Pluginuri, etc.Sa incepem:

- Trebuie sa incepi cu mod de joc survival, daca vrei sa ai playeri.
- Daca ai bani si doresti sa achizitionezi un server (sa ai banii pe cel putin 2-3 luni) poti incepe sa cumperi un server mic, de 15 sloturi maxim si cu ramii pusi la dispozitie.Recomand 

This is the hidden content, please
 .
- Daca nu ai bani si vrei sa incepi din nimic, pur si simplu comanzi un server gratis de 512mb ram de aici :
 (la fel sa setati 15-16 sloturi)
- De ce 15-16 sloturi ? Ei bine, multi vor incepe sa joace daca va iesi ceva din server, si nu va mai fi loc.Asa atragi playerii sa doneze in schimbul sloturilor sau a unui grad care are permisia essentials.joinfullserver.
- Se umplu sloturile , ce fac? Ei bine, upgradezi sloturile si daca incepi sa ai mai multi jucatori, poti sa te apuci sa mai adaugi cate un mod de joc PE RAND, nu 100 o data.
- Server-ul trebuie sa fie simplut, nu ai nevoie de cine stie ce configuri sau MOTD animat, cum vad la majoritatea serverelor.
- Versiunea serverului o recomand pe 1.7.x - 1.8.x deoarece multi vor vrea sa se conecteze pe ambele versiuni.Spigot-ul cu ambele versiuni se poate lua de pe site (de aici).
- Aveti nevoie de un staff care sa se priceapa destul de binisor (cel mult 3 oameni)
- Donatiile ar trebuie sa fie permanente, astfel nu veti atrage pe nimeni sa doneze daca gradul tine de exemplu, 1 luna.
- Staff-ul trebuie sa fie activ si sa ajute playerii.

(free)

Alte Chesti :  Cam atat.Voi incerca sa editez acest post cu alte updateuri.

Daca aveti vreo nelamurire nu ezitati sa intrebati

O zi minunata

Si cam atat cu acest tutorial/ghid dar nu prea putem sa ii spunem asa ar fi mai mult niste sfaturi sau un ghid 

(P.S Nu inchideti topicu deoarece o sa mai fac update la post cum am spus mai sus )

Posted

Bun tutorial ! +1

Posted

Bun tutorial ! +1

Thanks Man.

Am sa fac si un tutorial cum sa faceti un servar acesta a fost doar un ghid sau niste sfaturi nu prea putem sa ii spunem tutorial ;)

Posted

Folositor , Bravo

• 6 months later...
Posted

Folositor, felicitari.

• 2 weeks later...
Posted

Folositor