Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Salut din nou dragi "prieteni" :)) m-am decis sa va arat cum se instaleaza un mod in minecraft (pe orice versiune)

• Nume tutorial : Mods 

Descriere :  Ok deci mai intai sa luam un mod iau eu de exemplu mod The Camping :)

1. Instalam Modu in PC

2.Ne trebuie si forge daca vrem sa il intalam prin metoda cu forge deci luam forge pe versiunea 1.8 sau orice versiune

OEhOrB4.png

3. Dupa ce am instalat forge intra in %appdata% in folderu minecraft si vom crea noi un folder cu numele mods (deobicei se creeaza               

singur cand intram in minecraft dar daca nu il aveti puteti sa faceti asa) 

4.Dupa ce am creat folderu cu numele mods introducem in el modu =>

33Uj9mx.png

5.Intram in minecraft si dam edit la profile si alegem versiunea unde aveam modu altfel nu va merge =>

R0miGOM.png

si cand instalam modu trebuie sa selectam versiunea lui si va arata asa

N1MpxmS.png

6.Have Fun 

Pai si cam atat cu tutorialul asta sper sa va placa si sa va fie de folos 

Site Mod:  

This is the hidden content, please

Site Forge:  

This is the hidden content, please

Postat

Foarte bun acest tutorial :) +1

Postat

Foarte bun acest tutorial :) +1

Multumesc si o sa fac si pentru varianta non-forge care este un picut mai grea sau complicata sa zic

Postat

Am o problema la minecraft,cand vreau sa intru cu forge nu se deschide de loc minecraftul.

Postat

Am o problema la minecraft,cand vreau sa intru cu forge nu se deschide de loc minecraft

Dami messu tau sau skype-ul il privat sau fa doar o poza si aratamio

Sar putea sa nu mearga daca nu l-ai instalat corect

Postat

Frumos 

• 1 lună mai târziu...
Postat

T/C Topic Vechi !

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...