+Speirs Postat Iunie 28, 2015 Raport Postat Iunie 28, 2015 Salut din nou dragi "prieteni" m-am decis sa va arat cum se instaleaza un mod in minecraft (pe orice versiune) Nume tutorial : Mods Descriere : Ok deci mai intai sa luam un mod iau eu de exemplu mod The Camping 1. Instalam Modu in PC 2.Ne trebuie si forge daca vrem sa il intalam prin metoda cu forge deci luam forge pe versiunea 1.8 sau orice versiune 3. Dupa ce am instalat forge intra in %appdata% in folderu minecraft si vom crea noi un folder cu numele mods (deobicei se creeaza singur cand intram in minecraft dar daca nu il aveti puteti sa faceti asa) 4.Dupa ce am creat folderu cu numele mods introducem in el modu => 5.Intram in minecraft si dam edit la profile si alegem versiunea unde aveam modu altfel nu va merge => si cand instalam modu trebuie sa selectam versiunea lui si va arata asa 6.Have Fun Pai si cam atat cu tutorialul asta sper sa va placa si sa va fie de folos Site Mod: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Site Forge: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Daviid 1
+Speirs Postat Iunie 28, 2015 Autor Raport Postat Iunie 28, 2015 Foarte bun acest tutorial +1 Multumesc si o sa fac si pentru varianta non-forge care este un picut mai grea sau complicata sa zic
+TheDanyel Postat Iunie 28, 2015 Raport Postat Iunie 28, 2015 Am o problema la minecraft,cand vreau sa intru cu forge nu se deschide de loc minecraftul.
+Speirs Postat Iunie 29, 2015 Autor Raport Postat Iunie 29, 2015 Am o problema la minecraft,cand vreau sa intru cu forge nu se deschide de loc minecraft Dami messu tau sau skype-ul il privat sau fa doar o poza si aratamio Sar putea sa nu mearga daca nu l-ai instalat corect
Postări Recomandate