Five Postat Iunie 21, 2015 Raport Postat Iunie 21, 2015 Romania New Generation : Update for 0.3.7: (Eu unul nu mai joc samp , cel putin nu mai joc stunt . Poate o sa va fie voua de folos acest GM . Daca nu va place GM-ul sa nu va aud cu comentarii de genul : "ba e praf ", etc. Nu iti place , nu postezi . Cine vrea GM-ul imi da PM si eu ii dau link download nu mai pun link download public ca data trecuta... ATENTIE : O sa dau serverul doar la cine vreau . . . Nu o sa mai dau link-ul la toti . . . Daca vrei serverul imi trimiti un simplu pm...) Ce este nou ? *Sunt cateva update facute special pentru 0.3.7 . De exemplu au fost schimbate iconitele la propietati / case , a fost adaugat comanda /createproperty , a fost schimbat designul la /arme , /buyvip , etc . . . Cateva noi mape adaugate . Au fost adaugate mai multe baloane prin mapa care te duc din SF in LV sau din SF in LS si invers . A fost adaugat un nou tip de STUNT care se afla in /lvair si anume /stuntplane. Un dealer ship simplu si cam atat .. /Donate : /BuyAdmin: /BuyVip: Balonul de care va spuneam ... : /Arme: Johnny #, Daviid, Cheloo. și 2 alții 5
Johnny # Postat Iunie 21, 2015 Raport Postat Iunie 21, 2015 Frumos Gamemod. Sunt multumit de el, nu are buguri/crasere. Foarte frumos scriptat +1.
SyLenT Postat Iunie 22, 2015 Raport Postat Iunie 22, 2015 Foarte frumos ! Ai lucrat ceva la el dar s-a meritat +1 si tine-o tot asa
+DoNuT Postat Iunie 22, 2015 Raport Postat Iunie 22, 2015 Frumosc GameMode . P.S Pacat ca te-ai lasat de stunt.
Daviid Postat Iunie 22, 2015 Raport Postat Iunie 22, 2015 Arata foarte bine. +1 Trimite-mi si mie link-ul de download.
Five Postat Iunie 22, 2015 Autor Raport Postat Iunie 22, 2015 Arata foarte bine. +1 Trimite-mi si mie link-ul de download. O sa iti trimit link download in PM sau o sa ti-l dau pe mess cand te vad on .
Johnny # Postat Iunie 23, 2015 Raport Postat Iunie 23, 2015 Nu mi-a dat link-ul de downloadare, si cred ca nu il are nimeni din aceasta communiate ! Cum ar fii, a facut topicul doar pentru +1!
Postări Recomandate