Johnny # Postat Iunie 20, 2015 Raport Postat Iunie 20, 2015 Nick: Johnny.Creatii / Lucrari: SyLenT, FedererL și Daviid 3
+FedererL Postat Iunie 20, 2015 Raport Postat Iunie 20, 2015 Apreciez efortul, de si numele meu este FedererL
+qTeeW Postat Iunie 24, 2015 Raport Postat Iunie 24, 2015 Lucreaza la text, cauta niste tutoriale pentru blur.
+Speirs Postat Iunie 27, 2015 Raport Postat Iunie 27, 2015 Frumoase dar nu ar strica niste tutoriale Daca doresti fa si mie un avatar cu text Speirs GG
Johnny # Postat Iulie 28, 2015 Autor Raport Postat Iulie 28, 2015 This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare SyLenT 1
+Linux Postat Iulie 28, 2015 Raport Postat Iulie 28, 2015 Rediminsionare cam aiurea, texte aiurea, bluru cât de cât ok.. Johnny # 1
SyLenT Postat Iulie 29, 2015 Raport Postat Iulie 29, 2015 Sunt frumoase Dar toate sunt cam la fel adica Text mic si alb la toate , marginile negre la toateMai ai de lucrat pana la rank-ul de Designer+1 pentru efort Johnny # și Portocala_ 2
Johnny # Postat Iulie 29, 2015 Autor Raport Postat Iulie 29, 2015 Sunt frumoase Dar toate sunt cam la fel adica Text mic si alb la toate , marginile negre la toate Mai ai de lucrat pana la rank-ul de Designer +1 pentru efort De ce esti atata de prost ? N4M3O0 1
SyLenT Postat Iulie 29, 2015 Raport Postat Iulie 29, 2015 BANNED ! Motiv : Limbaj neadecvat la mai multe posturi .
+Linux Postat Iulie 29, 2015 Raport Postat Iulie 29, 2015 De ce esti atata de prost ? De ce te crezi mai bun ? Dacă revii cu alt cont sau tot pe contu ăsta, nu o să iei niciodată designer sau alt rank, acuma că ai primit ban îți pot critica lucrările de te... pe tine. 1. Rediminsionare foarte de căcat. 2. Blur oribil (cred că nici nu pui) 3. Texturi puse aiurea, doar ca să pari că-ți pasă de comunitate și să faci împresie la fondatori. (vorbesc de primele 3) 4. Critici pe toți, și deodată când ai vazut că am luat eu designer, ai plâns repede, că ce că nu știu, uite frate la lucrările astea de kkt, nici când eram începator nu lucram așa. 5. Ai deschis portofoliul pentru a primi critici și sfaturi, tu când auzi de o critică recurgi repede la înjuraturi. 6. Decând ai portofoliul acesta nu ai evuolat deloc de la primul post, până la ăsta, ba chiar ai scazut. Rosalya 1
Postări Recomandate