+Jms Postat Mai 10, 2015 Raport Postat Mai 10, 2015 Tipul lucrarii [ Semnatura / Avatar / Banner / Userbar ]: AvatarStock / Tema: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Text principal [ Secundar ]: Principal as vrea MoLHarD426. ( cu tot cu punct ) , si la secundar UltraPhase logic.Alte informatii: Cat mai belea posibila. A si inca ceva.Daca avatarul este prea complicat pentru a se lucrat pe el ... sau prea de rugina.Rog respectivul designer care doreste sa-mi faca avatarul , daca are un stock prin pc-ul sau ... si care crede ca mi-ar sta mai bine cu acela , poate sa-mi lucreze si pe alt stock.Multumesc. SINN 1
+Ciprian Postat Mai 10, 2015 Raport Postat Mai 10, 2015 Salut, ti-am facut poza care ai postat-o tu, daca nu-ti place ceva sau mai vrei ceva adaugat, spune-mi . Jms 1
+Jms Postat Mai 10, 2015 Autor Raport Postat Mai 10, 2015 Salut, ti-am facut poza care ai postat-o tu, daca nu-ti place ceva sau mai vrei ceva adaugat, spune-mi . Am adaugat-o pe prima mi-a placut mai mult ... mersi omule . Poti sa dai loock SINN 1
Postări Recomandate