SyLenT Postat Aprilie 12, 2015 Raport Postat Aprilie 12, 2015 Salut all ! Am observat ca uni au servere si le este spart Rcon Ei m-am gandit sa va fac un tutorial cum sa nu mai poate fi spart RconScripturile sunt create de Gireada si un mic edit de mine #include <a_samp> forward GetIDFromIp(ip[]); new password2[] = "aici pui al doilea rcon"; #define DIALOG_RCON 96 public OnFilterScriptInit() { print( "\n[FS] **** RCON Protection by Gireada*****" ); print( "[FS] * Edit by SyLenT*" ); print( "[FS] * Loaded ... *" ); print( "[FS] *******************************\n" ); } public GetIDFromIp(ip[]) { new ip2[16]; for(new i = 0; i<MAX_PLAYERS; i++) { if(IsPlayerConnected(i)) { GetPlayerIp(i, ip2, sizeof(ip2)); if(strcmp(ip, ip2, true) == 0) { return i; } } } return -1; } public OnRconLoginAttempt(ip[], password[], success) { if(GetIDFromIp(ip) == -1) printf("[%s] nu este connectat.",ip); printf("[%s] a incercat parola %s la RCON", ip, password); if(success) { printf("[%s] a ghicit parola %s la RCON", ip, password); ShowPlayerDialog(GetIDFromIp(ip), DIALOG_RCON, DIALOG_STYLE_INPUT, "RCON LOGIN", "Te rugam sa introduci parola2 de la RCON. \n\ Ai o singura incercare.", "OK", "KICK"); } return 1; } public OnDialogResponse(playerid, dialogid, response, listitem, inputtext[]) { if(dialogid == DIALOG_RCON) { if(response) { if(strcmp(password2, inputtext, true) == 0) { SendClientMessage(playerid, -1, "Bine ai venit stapane"); } else { Kick(playerid); } } else { Kick(playerid); } return 1; } return 0; Eu va recomand sa nu il prea folositi ca FS ,ci sa il introduceti in GamemodSi acesta a fost un tutorial pentru Sa-MpDati +1 si am sa mai fac tutoriale Drowned. și Daviid 2
Daviid Postat Aprilie 12, 2015 Raport Postat Aprilie 12, 2015 Interesant, am si eu ceva de genu dar este mai complex. +1 Jms 1
+TheSkidroW Postat Aprilie 12, 2015 Raport Postat Aprilie 12, 2015 1.Ce ai modificat la el..? 2.Apas pe F6 si am scapat..
SyLenT Postat Aprilie 13, 2015 Autor Raport Postat Aprilie 13, 2015 Daca tu ai rcon-ul si unu l-a spart si intra pe sv ,greseste rcon iti da kick tie si playerului "haker" Si am rezolvat problema asta
+TheSkidroW Postat Aprilie 13, 2015 Raport Postat Aprilie 13, 2015 Poate avea bug doar la tine,eu nu pateam asa=]]]
+TheSkidroW Postat Aprilie 13, 2015 Raport Postat Aprilie 13, 2015 Si..nu,nu ai modificat absolut nimic..E acelasi SCRIPT !
Postări Recomandate