+Alex0ali Posted April 4, 2015 Report Posted April 4, 2015 This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Daca vrei sa sti mai multe despre propriul corp ce sa mananci ce exerciti sa faci si ce sunt suplimentele alimentare eu il recomand pe Angel !!! Daviid 1
+Alex0ali Posted April 6, 2015 Author Report Posted April 6, 2015 Nu mi se pare chiar se implica in cea ce face si o face cu drag !!! Si incearca sa explice pentru tot romanu !!+Ca nu e culturist de performanta
+Stephen Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 Nu mi se pare chiar se implica in cea ce face si o face cu drag !!! Si incearca sa explice pentru tot romanu !!+Ca nu e culturist de performanta Nu ma intereseaza ce pare el sa fie..stiu incearca sa explice lucruri de baza...dar degeaba face asta.. Uite aici atleti adevarati..
+Alex0ali Posted April 7, 2015 Author Report Posted April 7, 2015 No bine frate normal ca astia sunt atletii adevarati ala face doar sala astia fac si street workout.Pune-l pe Angel sa faca ce fac astia:))
+Stephen Posted April 7, 2015 Report Posted April 7, 2015 No bine frate normal ca astia sunt atletii adevarati ala face doar sala astia fac si street workout.Pune-l pe Angel sa faca ce fac astia:)) StreetWorkout sau Calisthenics sau Bodyweight e de mii de ori mai sanatos,mai benefic si mai superior decat orice culturism..da poti sa adaugi greutati la tractiuni la paralele la ex astea nui problema.. Alex0ali 1
Recommended Posts