+Alex0ali Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 This is the hidden content, please Sign In or Sign Up Ce spuneti daca as vrea sa cresc in masa musculara cu My Protein?As dori o opinie.De la cei care au mai folosit.
+Stephen Posted March 29, 2015 Report Posted March 29, 2015 No. Nu te baza pe proteine,zer si alte prostii. Doar mancare sanatoasa,gatita acasa. Daca mananci shaworma pizza si din astea te va ajuta deoarece din mancarurile grase iti iei colesterolul de care ai nevoie..care este predecesorul testosteronului ceea ce noi barbatii avem nevoie... Iar in partea de antrenament ca masa este stimulata prin obosire musculara.. De ex 2-3 serii de 20-25 flotari Intensitate scazuta volum cat mai mare posibil.. Opusul masei este forta...volum scazut intensitate foarte mare.. 3-5 serii de pana la maxim 5 repetari.. Daviid 1
+Zeus Posted March 30, 2015 Report Posted March 30, 2015 No. Nu te baza pe proteine,zer si alte prostii. Doar mancare sanatoasa,gatita acasa. Daca mananci shaworma pizza si din astea te va ajuta deoarece din mancarurile grase iti iei colesterolul de care ai nevoie..care este predecesorul testosteronului ceea ce noi barbatii avem nevoie... Iar in partea de antrenament ca masa este stimulata prin obosire musculara.. De ex 2-3 serii de 20-25 flotari Intensitate scazuta volum cat mai mare posibil.. Opusul masei este forta...volum scazut intensitate foarte mare.. 3-5 serii de pana la maxim 5 repetari.. Tu si cu tata:))) numa el imi zice aceiasi poezie:)) Daviid and Jms 1 1
+Jms Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Nu te baza pe toate cacaturiile , pentru a slabi,sau a-ti face muschi.Nu ai vazut al televizor toate idioatele alea de luau pastile de slabit si peste 30 de minute mureau?sti ce contineau pastilele alea?practic sunt pastile de drogati,cu care se drogeaza , si se injecteaza toti bostetii si drogatii ... aia practic e heroina intr-o simpla pastila,nu merita!.Haide sa iti spun ceva.Eu vreo 2 ani am fost un gras infect ,mi se spunea batoza la scoala .E su am inceput sa slabesc,am inceput prin a limita grasimiile,paine,si dulciuriile,ceea ce ma ingra pe mine cel mai mult,m-am apucat de fotball,m-am dus la antrenamente puii mei nu stiu ce , apoi am inceput sa continui rezistenta,si forta si acasa si o fac si acuma,fac 170 de flotari 400 de geloflexiuni,si 340 de abdomene.Odata ce faci aceste chestii iti imaginezi ca trebe sa te abti unpic ceva vreme ... sincer sa fiu de la 94 de kg ( ca atatea avem acum doi ani ) sti cat am? 68 , ma rog inte 68 si 70 , si continui si la ora actuala cu antrenamentele la fotall rezistenta , forta si chestii d-astea , tu trebe sa lupti cu tine insuti , ca sa le arati ca ai valoare , si ca ai putut sa treci peste zilele alea ( in caz de esti mai plinut ) , in caz de vrei sa iti faci abdomen,muschi si d-alea,trebe sa te ti de ele, si ai sa vezi rezultatele.Stiu ca ti-am scris un roman aici ,dar na ... , sper ca ai citit tot,bafta,si sa ne dai poze sa te vedem frumosule .
+Stephen Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Nu te baza pe toate cacaturiile , pentru a slabi,sau a-ti face muschi.Nu ai vazut al televizor toate idioatele alea de luau pastile de slabit si peste 30 de minute mureau?sti ce contineau pastilele alea?practic sunt pastile de drogati,cu care se drogeaza , si se injecteaza toti bostetii si drogatii ... aia practic e heroina intr-o simpla pastila,nu merita!.Haide sa iti spun ceva.Eu vreo 2 ani am fost un gras infect ,mi se spunea batoza la scoala .E su am inceput sa slabesc,am inceput prin a limita grasimiile,paine,si dulciuriile,ceea ce ma ingra pe mine cel mai mult,m-am apucat de fotball,m-am dus la antrenamente puii mei nu stiu ce , apoi am inceput sa continui rezistenta,si forta si acasa si o fac si acuma,fac 170 de flotari 400 de geloflexiuni,si 340 de abdomene.Odata ce faci aceste chestii iti imaginezi ca trebe sa te abti unpic ceva vreme ... sincer sa fiu de la 94 de kg ( ca atatea avem acum doi ani ) sti cat am? 68 , ma rog inte 68 si 70 , si continui si la ora actuala cu antrenamentele la fotall rezistenta , forta si chestii d-astea , tu trebe sa lupti cu tine insuti , ca sa le arati ca ai valoare , si ca ai putut sa treci peste zilele alea ( in caz de esti mai plinut ) , in caz de vrei sa iti faci abdomen,muschi si d-alea,trebe sa te ti de ele, si ai sa vezi rezultatele.Stiu ca ti-am scris un roman aici ,dar na ... , sper ca ai citit tot,bafta,si sa ne dai poze sa te vedem frumosule . Degeaba faci 1000 flotari abdomene si genoflexiuni daca nu stii sa progresezi la ele. Tot ce ai facut a fost rezistenta..asta nu te duce la nimic. Creeaza--ti un obiectiv ori masa ori forta.
+Jms Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 Degeaba faci 1000 flotari abdomene si genoflexiuni daca nu stii sa progresezi la ele. Tot ce ai facut a fost rezistenta..asta nu te duce la nimic. Creeaza--ti un obiectiv ori masa ori forta. Cum adica n-am ajuns la nimic? haha ... am abdomen de invidiat ... cu tot cu masa musculara,acum na totusi esti om , mai balotezi si dulciuri si paine si d-astea ce ingrasa . Apropo am vazut mai sus ca ii recomandai sa mance fast-food,fals!fast-food-ul ingrasa in tot deauna si nu te ajuta la nimic doar te face cat un tank ca sa nu mai poti intra pe usa ... cel putin la mine asa era...
+Stephen Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 Cum adica n-am ajuns la nimic? haha ... am abdomen de invidiat ... cu tot cu masa musculara,acum na totusi esti om , mai balotezi si dulciuri si paine si d-astea ce ingrasa . Apropo am vazut mai sus ca ii recomandai sa mance fast-food,fals!fast-food-ul ingrasa in tot deauna si nu te ajuta la nimic doar te face cat un tank ca sa nu mai poti intra pe usa ... cel putin la mine asa era... Arata-mi pe facebook in privat ce abdomen de maratonist ai Sunt foarte curios cum arati pe sub haine.
+Alex0ali Posted April 4, 2015 Author Report Posted April 4, 2015 Ba baiatule eu nu vreau sa slabesc:))))Am avut 102 kg 1,85m si in 3 luni de Vara am slabit 30 kg:Nu imi zi tu mie ce e sa ai ambitie...si povesti de adormit copii.Si app:)))Tu daca ai patratele:)))Ma cac pe mine de ras te-am avut pe facebook si tu esti foarte gras:)Pune o poza cu tine pana la bustu gol !!! Si app daca tu faci 400 de genoflexiuni 300 de abdomene si nush cate flotari nu inseamna ca ai valoare.Eu daca fac 20 de flotari le fac mai corect ca tine 100 si ceva.Conteaza sa le faci cu cap nu ca animalu.Degeaba. Stephen 1
+Stephen Posted April 4, 2015 Report Posted April 4, 2015 Jms cand o sa faci tu asta din cele 1000 flotari ale tale sa pui un video..
Recommended Posts