Daviid Postat Martie 28, 2015 Raport Postat Martie 28, 2015 (editat) Multe comunitati au reusit sa fure acest index, iar cand vad ca spun ca ei au facut indexul de la 0. Dar ei nu cred ca stie cum se creeaza un index.php, nu stie la ce este bun <center></center> Asa ca m-am decis sa il pun pe net, acesta este indexul original in format .php, nu am modificat nimic la el. Download: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Editat Mai 3, 2016 de ζ͜͡David™ Reuplad. Sorin#, djcsrazvy, Americanu™ și 1 altul 4
Daviid Postat Mai 29, 2015 Autor Raport Postat Mai 29, 2015 Il voi reuploada. Imi cer scuze pentru neplacerile create.
Daviid Postat Iunie 3, 2015 Autor Raport Postat Iunie 3, 2015 Am reuploadat index-ul acum il puteti descarca.
+Maffw Postat Mai 3, 2016 Raport Postat Mai 3, 2016 Multumesc Multumesc? Nici nu merge download, nu ai cum sa faci posturi mai rapid nu?
+RiHn0 Postat Mai 10, 2016 Raport Postat Mai 10, 2016 Multumesc? Nici nu merge download, nu ai cum sa faci posturi mai rapid nu?Merge download, nici macar nu ai incercat... Lasa off-topic-ul.Cum am spus si mai sus, index-ul este frumos, vi-l recomand.
+rKn Postat Mai 12, 2016 Raport Postat Mai 12, 2016 Multumesc? Nici nu merge download, nu ai cum sa faci posturi mai rapid nu? Uite ma fratioare cum ies la iveala haterii . Nu sti cum sa faci posturi vere?
Postări Recomandate