+Stephen Postat Martie 14, 2015 Raport Postat Martie 14, 2015 E cam mic si prapadit nu? Priviti o adevarata capodopera demna de expus la muzeu. Daviid, Victor și Style 3
Daviid Postat Martie 14, 2015 Raport Postat Martie 14, 2015 Foarte frumos. Dar nu il pot adauga pe www.stunt.ultraphase.ro , este prea mare.. Stephen 1
+Stephen Postat Martie 14, 2015 Autor Raport Postat Martie 14, 2015 Foarte frumos. Dar nu il pot adauga pe www.stunt.ultraphase.ro , este prea mare.. O sa ti-l fac eu mai mic asteapta sa vizualizeze si altii
+onsra Postat Martie 15, 2015 Raport Postat Martie 15, 2015 Mereu m-am intrebat,si cei de pe rs$ au asa logoul,ai copiat literele de la el si le-ai pus in alta ordine?
+Stephen Postat Martie 15, 2015 Autor Raport Postat Martie 15, 2015 Ma asteptam la mai multi. Dar se pare ca m-am inselat.
+onsra Postat Martie 15, 2015 Raport Postat Martie 15, 2015 Mereu m-am intrebat,si cei de pe rs$ au asa logoul,ai copiat literele de la el si le-ai pus in alta ordine? Stephen și Daviid 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum