+S7_. Postat Martie 2, 2015 Raport Postat Martie 2, 2015 Cred ca multi il stiu pe xHoT (Idiotul Romaniei) da nu a-ti vazut cum arata? Uite ca va arat eu , Va pisati pe voi de ras xD . Aceasta aste fata de spart borduri Copil nascut ca prin minune Jms, Daviid și TheDanyel 3
+Stephen Postat Martie 3, 2015 Raport Postat Martie 3, 2015 Il am pe facebook la prieteni pe cratitzar.
+NOFEAR. Postat Martie 3, 2015 Raport Postat Martie 3, 2015 Ce frumos este parca ar fi om.. Eu ştiam că e m***t neutru. Eu ştiu toţi noobii din priviri, dar pe ăsta o să îl ţin minte toată viaţa. Daviid și TheSkidroW 2
+TheDanyel Postat Martie 3, 2015 Raport Postat Martie 3, 2015 Asta sparge nuci cu fruntea. NOFEAR. și Daviid 2
+DistrugatorulDeOase Postat Martie 3, 2015 Raport Postat Martie 3, 2015 Eu ştiam că e m***t neutru. Eu ştiu toţi noobii din priviri, dar pe ăsta o să îl ţin minte toată viaţa. Asta sparge nuci cu fruntea. Daca are o moaca urata, acuma trebuie sa radeti de el? asa o fost nascut el!
+NOFEAR. Postat Martie 3, 2015 Raport Postat Martie 3, 2015 Daca are o moaca urata, acuma trebuie sa radeti de el? asa o fost nascut el! Da, dar are atitudinea lui " Borea ţâganu' " . Cât de mic e el, dar are tupeu, că îmi vine să îi dau o flegmă în frunte de îşi lasă părul peste ea. Daviid și TheSkidroW 2
+S7_. Postat Martie 3, 2015 Autor Raport Postat Martie 3, 2015 Da, dar are atitudinea lui " Borea ţâganu' " . Cât de mic e el, dar are tupeu, că îmi vine să îi dau o flegmă în frunte de îşi lasă părul peste ea. Mi-a dat o teapa .. Daviid 1
+TheSkidroW Postat Martie 3, 2015 Raport Postat Martie 3, 2015 Da,ma,ce aveti cu el? E si el CENZURA acolo...nu aveti ce ii face.. Daca va injura F****ii una prin ecran si gata. Jms 1
+Stephen Postat Martie 3, 2015 Raport Postat Martie 3, 2015 Daca are o moaca urata, acuma trebuie sa radeti de el? asa o fost nascut el! Are ADN-ul rasucit,de asta a iesit asa. Jms 1
+TheSkidroW Postat Martie 3, 2015 Raport Postat Martie 3, 2015 Ehh,acum e problema lui...daca vrea sa nu mai fie prost sa se sinucida si sa spere ca se va reincarca.. P.S:Daca vezi asta, sa stii ca Iti pot procura eu un Deagle sa te impusti in cap !
+Stephen Postat Martie 3, 2015 Raport Postat Martie 3, 2015 Ehh,acum e problema lui...daca vrea sa nu mai fie prost sa se sinucida si sa spere ca se va reincarca.. P.S:Daca vezi asta, sa stii ca Iti pot procura eu un Deagle sa te impusti in cap ! Cu munitie cu tot
+NOFEAR. Postat Martie 4, 2015 Raport Postat Martie 4, 2015 Dacă dau cu pumnul prin calculator, risc să îi desfigurez fruntea
Postări Recomandate