Daviid Postat Ianuarie 16, 2015 Raport Postat Ianuarie 16, 2015 Salutare, Pentru cine e interesat in cazul in care foloseste pe windows FileZilla si nu isi mai stie parolele de FTP etc. This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare
+leonardo23 Postat Februarie 7, 2017 Raport Postat Februarie 7, 2017 On 16.01.2015 at 0:31 PM, David. said: Salutare, Pentru cine e interesat in cazul in care foloseste pe windows FileZilla si nu isi mai stie parolele de FTP etc. This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Folositor, dar tot nu imi dau seama, cum mi-ar da parola in caz ca nu o mai stiu, si da am win... Trebuie sa am un anumit fisier,sa intru undeva sau? Presupun ca fisierul oricum trebuie upload nu? Mersi anticipat.
+Natsu Postat Februarie 8, 2017 Raport Postat Februarie 8, 2017 Folosesti XAMPP, faci un fisier si adaugi acest script, il redenumesti cum vrei tu dar sa aiba extensia .php ! Dupa care il muti in XAMPP/htdocs/ si intrii in browser pe localhost/ce nume ai ales.php.
Postări Recomandate