Daviid Postat Ianuarie 16, 2015 Raport Postat Ianuarie 16, 2015 Vai, ce subtil sunteți ! Scuzați ! Puteți sa repetați, nu am fost atent... Mulțumesc, asemenea ! Vorbiți cu mine ? Vă mulțumesc. Ce spirit de observație aveți ! Îmi vine sa iți sparg dinții, dar de ce sa te fac să arăți mai bine? Orice asemănare dintre tine și o ființă umana este pură întâmplare. Ești mereu asa de prost sau azi e o ocazie speciala? Ce părere ai despre specia mea umana? Maică-ta a avut copii care au trăit? Părinții tăi te-au rugat vreodată sa fugi de acasă? Scoate-ți masca de pe faţă, nu crezi că e cam devreme pentru Halloween? Daca aş avea o faţă ca a ta, mi-aş da în judecată părintii. Continuă sa vorbești, poate ai sa spui și tu vreodată ceva interesant. Nu-i asa ca iubești natura, în ciuda a ceea ce ți-a făcut ea ție? Nu încerca sa gândești, ți-ar putea împrăștia creierul. Ești cunoscut ca un miracol al umorului. Când vei fi tu haios, va fi un miracol! Ești dovada vie ca o persoana poate trai fără creier. Ești asa de scund, încât dacă începe să plouă, tu vei fi mereu ultimul care află. Uite 10 bani. Suna-ți toți prietenii și să îmi dai restul. Cum de ești aici? Credeam ca la Zoo închide noaptea... As fi putut fi tatăl tău, dar țiganul din fata mea a avut mărunt, iar eu nu. Salut! Eu sunt un om, da tu ce naiba ce ești? Nu știu sigur ce ești, dar sunt sigur ca toata lumea va fi de acord cu mine ca ești urat. De obicei e nebun, dar are și clipe de luciditate când e doar idiot. Ma tot gândesc la anii în care am fost prieteni ... și ma întreb ce CENZURA a fost în capul meu? Ai o voce frumoasa, de ce o irosești vorbind? De câte ori trebuie sa trag apa, ca sa dispari? Suferi de boala aia de a te baga în treburile oamenilor. Cum doi oameni asa de frumoși ca voi....au un copil asa de urat? Întotdeauna mi-am dorit sa am pe cineva la care sa țin, sa îl iubesc, sa îmi fie prieten...după ce te-am întâlnit pe tine m-am răzgândit. Trebuie sa recunosc ca ai adus religia în viata mea ...pana nu te cunoșteam nu credeam în Iad! Cum trec zilele și ma gândesc ce norocos sunt...pentru ca nu ești aici ca sa mi le ruinezi. Mulțumesc ca ai fost o parte din viata mea... nu știam ce e o viata de câine pana sa te întâlnesc pe tine. Înainte sa pleci, poate ai vrea sa iei cutiul din spatele meu...probabil o sa mai ai nevoie de el. Într-o zi am sa ma însor... dar nu cu tine. Arati foarte bine pentru vârsta ta... zici ca ai fi în viata. Cand eram împreună ai spus ca ți-ai da viata pentru mine, acum ca ne-am despărțit cred ca e cazul sa te ții de promisiune. Suntem prieteni de mult timp... ce ai zice sa renunțăm? Sunt asa de trist fără tine...parca ai fii aici. Felicitări pentru bebeluș...încă nu ai aflat cine e tatăl? Prietenii tăi vroiau sa facă ceva special de ziua ta... aşa ca ne-am gândit să te trimitem la culcare. Cine are un creier mic, o gură mare și o părere de care nu ţine cont nimeni ? TU! Niciodată sa nu te lupți cu un porc. O să te murdărești, iar porcului o sa ii placă. Nu spune prostii mereu, ci doar când deschide gura. Nu te compari cu nimeni... toți sunt mai buni. Înțeleg ce vrei sa zici, deși e evident că tu nu înțelegi. As vrea sa vad și eu lucrurile din punctul tău de vedere, dar nu pot sa îmi întorc capul pana la fundul meu. Un om cu IQ-ul atât de mic ar trebuie sa aibă deasemena o voce mica. Nu știu de ce, dar de fiecare data când deschizi gura începe un idiot sa vorbească. Ai terminat de vorbit sau mai trebuie sa dorm? Mi-ar fi plăcut sa fii la TV ca sa te închid. Data viitoare când ai ceva de spus, sa taci din gura. Sursa: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare Victor, LeXuS și Ciprian 3
LeXuS Postat Mai 9, 2015 Raport Postat Mai 9, 2015 C-am ast-ea le folosesc cand ies afara l-a priteni mei
+Ciprian Postat Mai 9, 2015 Raport Postat Mai 9, 2015 Mulțumim de postare, +1. De-acum o sa le folosesc si eu...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum