Daviid Postat Ianuarie 5, 2015 Raport Postat Ianuarie 5, 2015 *Nume-le meu: Ludacris *Nume Program: Windows Vista SP2 Home Premium *Detalii Program: Windows Vista Home Basic procesor pe 32 de biți de 800 (x86) megahertzi (MHz) sau procesor pe 64 de biți (x64) de 800 MHz 512 megaocteți (MO) de memorie de sistemNotă Pe configurațiile de sistem care utilizează memorie de sistem ca memorie grafică, trebuie să fie disponibili cel puțin 448 MO de memorie sistem pentru sistemul de operare după ce o parte din memorie a fost alocată proceselor grafice. Placă grafică clasa DirectX 9 32 MO de memorie grafică hard disk de 20 de gigaocteți (GO) care are 15 GO de spațiu disponibil pe hard disk Unitate DVD internă sau externă Capacitate de acces la Internet Capacitate de ieșire audio Tin sa precizez ca eu folosesc acest Windows ! Functioneaza foarte bine! In acest torent, este si Activator. *Link Download: This is the hidden content, please Autentificare sau Înregistrare
AlleqsZ Postat August 1, 2015 Raport Postat August 1, 2015 e mai bun decat XP , dar tot la al meu raman ( Windows 7 Ultimate)
+RiHn0 Postat Ianuarie 22, 2016 Raport Postat Ianuarie 22, 2016 Are dreptate Andrey. Dar totusi e folositor si asta
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea noastră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum