+Alex Postat Noiembrie 5, 2014 Raport Postat Noiembrie 5, 2014 In acest tutorial am sa va arat cum sa creati foarte simplu o animatia de "ploaie" .Imagine finala:Pasul 1Deschide imaginea pe care vrei sa o animezi . Eu am ales:Pasul 2Creaza un layer nou si seteaza culoarea principala #000000 (negru) ,iar cea secundara #ffffff (alb) . Pasul 3Click pe Filter > Render > CloudsO sa arate cam asa: Pasul 4Du-te la Filter > Noise > Add Noise cu setarile de mai jos:Pasul 5Du-te la Filter > Blur > Motion Blur cu setarile de mai jos:Intr-un final,va arata asa:Pasul 6Cu layer-ul selectat,modifica Blend Mode pe Hard Light si opacitatea pe 35% (dupa preferinta) .O sa arate asa:Pasul 7Du-te la Window si bifeaza Animation.Ti se va deschide o "ferestra" ,gen asta:Pasul 8Apasa pe Duplicate selected layers (din fereastra animation) .Acum da'i click pe primul cadru: Pasul 9Selecteaza layer-ul cu ploaia (din fereastra Layers) si apasa ctrl+t .Acum mareste imaginea cu "ploaia" .Pasul 10Apasa pe duplicate selected layers(din fereastra animation) si fa aproximativ 5 cadre. Pasul 11Dupa ce ai facut mai multe cadre,da-i click pe fiecare si misca pozitia "ploii" . Pasul 12Click pe File > Save for Web > Save .
Postări Recomandate